Gdje je nestao Chandler?

Zabrinjavajuće fotografije: Posrnuli glumac natukao višak kila, djeluje izgubljeno i jako, jako umorno

Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) +0 Matthew Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Matthew Perry nakon prekida s djevojkom Molly Hurwitz posvetio se traženju ljubavi preko interneta.

Zvijezda humoristične serije "Prijatelji" Matthew Perry (50) šokirala je svojim izgledom nakon izlaska iz karantene zbog pandemije koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji - 2 jedni od najbolje plaćenih tv glumaca Kako su "Prijatelji" nastavili karijere nakon serije koja im je promijenila život? Evo tko je od njih danas najbogatiji, a tko je nešto manje uspješan!

Glumac je izašao prošlog vikenda iz svog doma u kalifornijskom gradu Malibuu i pritom je bio gotovo neprepoznatljiv. Matthew, kojeg je proslavila uloga Chandlera Binga, autom je otišao do lokalne ljekarne i pritom pokazao da je prikupio višak kilograma, koji se osobito ističe na njegovu licu, prsima i trbuhu. Izgledao je i umorno, a njegov je kažiprst na desnoj ruci bio potpuno požutio od cigareta. 

Perry je u lijevoj ruci držao cigaretu, a bio je jako usporen pri ulasku u automobil. Čini se da je glumcu teško pao samački život nakon što je nedavno prekinuo vezu s 21 godinu mlađom djevojkom, agenticom za talente Molly Hurwitz. 

Inače, američki mediji pisali su da nije poznato što je uzrokovalo njihov razlaz, no glumac se brzo posvetio traženju nove ljubavi. Naime, navodno preko aplikacije Raya samo nekoliko tjedana nakon prekida traži djevojku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We have a fire pit, the ocean, and we have no idea what to do.

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on

"Vraća se traženju cura na internetu i šalje im poruke", rekao je izvor za Us Weekly. Matthew je tijekom veze s Molly obrisao svoj profil na aplikaciji Raya, no sada ga je ponovno vratio.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene