Sve se točno vidi

Omiljeni Chandler otkrio kako prepoznati što je točno konzumirao na snimanju "Prijatelja": "Možete pratiti putanju"

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Julia Roberts i Matthew Perry - 1 Julia Roberts i Matthew Perry - 3 Matthew Perry (Foto: Profimedia) Prijatelji Matthew Perry Matthew Perry - 3 Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry +0 Matthew Perry - 4 Galerija

Matthew Perry u memoarima otkriva koje je droge i kada koristio na snimanju omiljenih "Prijatelja".

Posrnuli glumac i zvijezda serije "Prijatelji" Matthew Perry iskreno je progovorio o svojoj ovisnosti o drogama i alkoholu u memoarima koji će uskoro ugledati svjetlo dana, u kojima između ostalog otkriva kako gledatelji zapravo mogu prepoznati s kojim se drogama borio dok su gledali omiljenu im seriju.

Pogledaj i ovo Julia Roberts i Matthew Perry - 2 Raščupan i zapušten Omiljeni Chandler uhvaćen u izlasku s ljepoticom koja neodoljivo podsjeća na njegovu slavnu bivšu, ali ni za tu se prigodu nije uspio urediti!

Danas 53-godišnji Matthew glumio je Chandlera Binga u "Prijateljima" od 1994. do 2004., a u to se vrijeme borio s ovisnošću o opijatima, alkoholu i drugim drogama. U svojim nadolazećim memoarima "Friends, Lovers, and Big Terrible Things" kaže da je njegov izgled glavni pokazatelj o čemu je točno bio ovisan u kojem periodu.

"Možete pratiti putanju moje ovisnosti ako pratite moju težinu od sezone do sezone. Kad sam imao viška kilograma to bilo zbog alkohola, kad sam bio mršav, to je bilo zbog tableta. Kad sam imao kozju bradicu, to je bilo zbog puno tableta", izjavio je Matthew pa se čak i našalio na svoj račun.

Od 1997. godine pa nadalje glumac je čak 15 puta bio na odvikavanju, a u svojim je memoarima također otkrio da je 2018. godine bio nadomak smrti nakon što mu je debelo crijevo puklo zbog ovisnosti, jer su mu liječnici dali tek dva posto šanse za život nakon što je bio priključen na aparate.

Perryjevi dugoočekivani memoari izlaze 1. studenog.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 +13 Žanamari Perčić Nekad i sad Jednu od najseksi Hrvatica nije lako prepoznati na fotkama s početka karijere, jedna razlika odmah upada u oči!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 1 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 2 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 4 +21 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 5 Celebrity Peco prvi put nakon objave razvoda snimljen sa ženom zbog koje je ostavio suprugu, pali su i nježni dodiri u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene