Otkrio mnoge tajne

Ovisnost ga je koštala zdravlja i karijere, a zbog svojih je slabosti ostavio i jednu od najljepših žena

Julia Roberts i Matthew Perry - 2 Julia Roberts i Matthew Perry - 2 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry Julia Roberts i Matthew Perry - 3 Julia Roberts i Matthew Perry - 2 Julia Roberts i Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 4 Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 2 Matthew Perry - 1 Matthew Perry +4 Matthew Perry Galerija

Matthew Perry šokirao je svoje fanove izjavom kolike je milijune potrošio trudeći se ostati čist od droge i alkohola, a otkrio je i zašto je prekinuo vezu s jednom od najljepših glumica Julijom Roberts.

Matthew Perry, zvijezda omiljene serije ''Prijatelji'' ozbiljno je zabrinuo javnost kad se nakon dugo vremena pojavio pred svijetom, a mnogi ga zbog sadašnjeg izgleda ne bi ni prepoznali. Glumac je otkrio da se cijeli život bori s drogom i alkoholom, a u svojoj novoj knjizi otkrio je što se sve događalo.

Pogledaj i ovo Rachel Dunn i Matthew Perry Zašto baš ona? Tko je djevojka neprežaljenog Chandlera, jedina se od njegovih bivših našla u oporuci uz članove obitelji?

Glumac je objavio svoju biografiju ''Friends, Lovers and the Big Terrible Thing'', u kojoj je progovorio o svojoj karijeri u ''Prijateljima'' te borbi s ovisnošću, zbog koje se ni ne sjeća velikog dijela svog života.

53-godišnji Perry otkrio je da su mu davali samo dva posto šanse za preživljavanje nakon što mu je ovisnost o opioidima prouzročila pucanje debelog crijeva kad je imao 49 godina, zbog čega je bio u komi dva tjedna i proveo mjesece u bolnici. Ovu činjenicu skrivao je od javnosti, a tu njegovim problemima nije bio kraj.

Matthew je rekao da je devet mjeseci morao koristiti vrećicu za kolostomiju, imao je ukupno 14 operacija na trbuhu i bio je na rehabilitaciji 15 puta u pokušaju da se očisti.

Svoju biografiju sada je promovirao i u intervjuu za The New York Times, a pred kamerama je otkrio još šokantnije informacije.

''Vjerojatno sam potrošio 9 milijuna dolara ili tako nešto pokušavajući se otrijezniti'', procijenio je glumac.

Perry je otkrio da ga je i kolegica Jennifer Aniston suočila s njegovom ovisnosti o alkoholu i otkrila glumcu da ona i ostatak glumačke ekipe znaju da pije.

''Aniston je bila ta koja je najviše pružila ruku'', otkrio je.

''Stvarno sam joj zahvalan na tome'', dodao je i otkrio da mu je Jennifer pomagala da se izliječi.

Liječnici su mu davali dva posto šanse za život, a u jednom trenu života uzimao 55 Vicodina dnevno i pao je na 58 kilograma, ali ipak nije znao kako prestati.

''Liječnici su mojoj obitelji rekli da imam dva posto šanse za život. Stavili su me na uređaj koji se zove ECMO, sličan respiratoru, koji diše za tvoje srce i pluća. To gotovo nitko ne preživi'', rekao je.

No, mnoge je zanimalo i što se dogodilo njegovoj kratkoj romansi s poznatom glumicom Julijom Roberts.

Njihova je romansa započela nakon što je glumica iz pozvana da se pojavi u ''Prijateljima'' 1995. godine.

Producenti su ga pozvali da kontaktira Roberts nakon što je ona rekla da će uzeti gostujuću ulogu samo ako može biti u priči s njegovim likom, Chandlerom Bingom.

Perry je rekao: ''Poslao sam joj tri tuceta crvenih ruža, a na čestitki je pisalo: ''Jedina stvar koja je uzbudljivija od izgleda da ćeš sudjelovati u showu je da ti napokon imam izgovor poslati cvijeće''.

''Ne samo da je Julia pristala raditi u showu, nego mi je poslala i dar: peciva, puno, puno peciva'', rekao je za The Times.

Njezin pristanak da glumi u posebnoj epizodi ''Prijatelja'' potaknuo je ono što Perry sada opisuje kao tromjesečno udvaranje putem svakodnevnih faksova dok je radila na filmu u Francuskoj. Kad je počelo snimanje epizode, već su bili par.

Pišući u svojoj nadolazećoj autobiografiji ''Friends, Lovers And The Big Terrible Thing'' Perry otkriva da su razmijenili stotine poruka u danima prije nego što je e-pošta postala uobičajena.

''Tri ili četiri puta dnevno sjedio bih kraj svog faksa i gledao kako papirić polako otkriva njezino sljedeće pismo. Bio sam toliko uzbuđen da bih se neke večeri našao na nekoj zabavi i koketirao s privlačnom ženom i prekinuo razgovor kako bih mogao otrčati kući i vidjeti je li stigao novi faks. Devet puta od deset, jedan je imao.''

On i Roberts naposljetku su započeli vezu, no Perry ju je ostavio dva mjeseca nakon što se pojavila u showu.

Priznaje: ''Izlazak s Juliom Roberts bio je previše za mene. Stalno sam bio siguran da će prekinuti sa mnom. Zašto ne bi? Nisam bio dovoljan, nikad ne bih mogao biti dovoljan, bio sam slomljen, savijen, nedostojan ljubavi'', otkrio je razočarano.

''I umjesto da se suočim, prekinuo sam s prekrasnom i briljantnom Julijom Roberts'', rekao je.

''Možda je mislila da se druži s TV tipom, a TV tip je tada prekidao s njom. Ne mogu opisati izraz zbunjenosti koji je tada bio na njezinu licu.''

Matthew je ranije javno priznao kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina. Bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete.

Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojeg se liječio u nekoliko navrata.

Godinama se rijetko pojavljivao u javnosti, a javnost ga je jedva prepoznala na posljednjim fotografijama paparazza, na kojima se potpuno zapustio.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson Celebrity Thompson zatražio podršku u teškim trenucima, već mjesecima se diljem Hrvatske moli za ozdravljenje njegova 17-godišnjeg sina

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 +11 Britney Spears - 3 Celebrity Britney Spears opet se skinula i to nakon kratke pauze zbog zlobnih komentara!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene