šteta!

Chandler izgleda sve tužnije, njegove nove fotografije nije baš jednostavno gledati kad se sjetimo kako je nekad izgledao

Matthew Perry Matthew Perry Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 1 Matthew Perry - 4 Matthew Perry - 2 Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry - 3 Matthew Perry - 2 +4 Matthew Perry - 4 Galerija

Matthew Perry snimljen je zapuštenog i tužnog izgleda na ulicama Los Angelesa, a taj je prizor rastužio njegove obožavatelje.

Američki glumac i zvijezda serije "Prijatelji", Matthew Perry ponovno je zabrinuo svoje brojne obožavatelje nakon što su ga paparazzi ovih dana snimili na ulicama Los Angelesa.

Pogledaj i ovo Julia Roberts i Matthew Perry - 2 Raščupan i zapušten Omiljeni Chandler uhvaćen u izlasku s ljepoticom koja neodoljivo podsjeća na njegovu slavnu bivšu, ali ni za tu se prigodu nije uspio urediti!

52-godišnji Matthew uhvaćen je kada je izlazio iz svog skupocjenog Aston Martina, a njegova zapuštena pojava i čudni izrazi lica sve su rastužili jer od njegove stare pojave nije ostala ni sjena.

Glumac se u posljednje vrijeme pojavljivao u društvu tajanstvene žene o kojoj se baš ništa ne zna. Prvi put snimljeni su prije mjesec dana, a Matthew je tada izgledao puno pristojnije i uglađenije nego sada, pa se činilo i da je zbog misteriozne dame odlučio poraditi na sebi, no izgleda da se opet vratio na staro.

Obožavatelji su primijetili i da nova djevojka glumca neodoljivo nalikuje na njegovu bivšu zaručnicu Molly Hurwitz, s kojom je prekinuo u lipnju prošle godine.

Matthewov današnji izgled posljedica je burnog života, a ranije je javno priznao kako se zbog posljedica teških ovisnosti uopće ne sjeća nekih dijelova sa seta serije koja mu je donijela svjetsku slavu, a u kojoj je glumio deset godina. Naime, bio je ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće koju je doživio vozeći skuter na vodi. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojeg se liječio u nekoliko navrata.

Glumac je najavio izlazak svoje biografije, koji se očekuje na jesen ove godine, a u kojoj planira cijelom svijetu ispričati što se sve događalo na setu "Prijatelja" i kako je zapravo došao do stanja u kojem se danas nalazi.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) +1 Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Celebrity Kći Ene Begović u javnosti nakon dugo vremena kao podrška poznatoj teti, što je starija, to je sve sličnija pokojnoj mami

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Pedro i Valentina - 1 In Magazin: Pedro i Valentina - 2 In Magazin: Pedro i Valentina - 3 In Magazin: Pedro i Valentina - 4 +25 In Magazin: Pedro i Valentina - 5 inMagazin Brazilac sa zagrebačkom adresom poslije pobjede otvorio dušu: ''Ignorirao sam Maju Šuput, neugodno mi je''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene