Vjerna navijačica

Prekrasna djevojka Lovre Majera ukrala je poglede u Katru, a zaljubljeni nogometaš odmah nakon utakmice otrčao je do nje!

Paula Puškaš Paula Puškaš Goran Stanzl/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Puškaš - 1 Paula Puškaš - 2 Paula Puškaš - 3 Paula Puškaš - 2 Paula Puškaš - 3 Paula Puškaš - 4 Paula Puškaš - 5 Paula Puškaš - 6 Paula Puškaš i Mia Matić Paula Puškaš +15 Paula Puškaš (Foto: PR) Galerija

Paula Puškaš u društvu svoje prijateljice Ivane Vukušić navijala je za Hrvatsku u Katru noseći dres s brojem sedam.

Hrvatska je odigrala vrlo napetu utakmicu protiv Japana, no na kraju je uz pomoć penala i savršene Livakovićeve obrane izišla kao pobjednica. 

Na tribinama u Katru naše reprezentativce bodrile su njihove bolje polovice, a među njima je bila i prekrasna djevojka Lovre Majera Paula Puškaš.

Vjerno je navijala s tribina u društvu svoje prijateljice Ivane Vukušić, a za tu prigodu manekenka je odjenula kockasti dres s brojem sedam te je na njega kombinirala crne traperice i crnu torbicu. Nisko svezani rep i osmijeh na licu dodatno su začinili cijeli ležerni izgled. 

Fotografi su ih uhvatili u trenucima dok su silazile s tribina, a obje su bile dobro raspoložene. 

Lovro je na kraju utakmice otrčao u zagrljaj svojoj djevojci, koja ga je cijelu utakmicu bodrila u prvim redovima. 

Inače, Paula i Lovro žive zajedno u francuskom Rennesu, u kojem on igra nogomet, a detalje svojeg privatnog života ne vole otkrivati. Na društvenim mrežama zasad nisu objavili niti jednu zajedničku fotografiju. Ona se nekada uspješno bavila manekenstvom, a nakon što je završila studij ekonomije, radi u jednoj kompaniji u odjelu financija i revizije.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić - 4 Blanka i Nikola Vlašić +15 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht sa sinom Celebrity Pogledajte emotivnu proslavu Blanke Vlašić nakon pobjede Hrvatske, zna se na koga je bila najponosnija!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Kovačić Katarina Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 2 +2 Izabel i Mateo Kovačić - 1 Celebrity Lijepa sestra našeg reprezentativca, koju rijetko viđamo, s tribina je podržala brata na utakmici protiv Japana

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene