Njezin ponos!

Lijepa djevojka Lovre Majera pokazala dio navijačke atmosfere tijekom utakmice, a privatni život inače vješto kriju od svih!

Paula Puškaš Paula Puškaš Paula Puškaš/Facebook 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Puškaš Paula Puškaš - 3 Paula Puškaš - 4 Paula Puškaš - 2 Lovro Majer - 1 Paula Puškaš - 1 Paula Puškaš - 5 Paula Puškaš - 6 Lovro Majer - 11 Lovro Majer - 10 +9 Lovro Majer - 9 Galerija

Lovro Majer ljubi lijepu ekonomisticu Paulu Puškaš, ali detalje privatnog života ne vole otkrivati javnosti, iako već više od godinu dana zajedno žive u Francuskoj.

Mladi nogometaš Lovro Majer našao se na popisu Zlatka Dalića za Svjetsko prvenstvo u Katru, na kojem je i uspješno zaigrao te postigao pogodak protiv Kanade, a njegova djevojka Paula Puškaš ne krije koliko je zbog toga ponosna na njega.

Pogledaj i ovo Ana Maria Cajner, Paula Puškaš i Anastazija Đurić (Foto: PR) Tri gracije Upješne i ludo zaljubljene: Ove 3 ljepotice vrlo su tražene hrvatske manekenke

Paula je na Instagramu u pričama objavila dio navijačke atmosfere iz svojeg zagrebačkog doma i pokazala da svi vatreno navijaju upravo u dresu s brojem 7, koji Lovro inače nosi.

Paula i Lovro žive zajedno u francuskom Rennesu, u kojem on igra nogomet, a detalje svojeg privatnog života ne vole otkrivati. Na društvenim mrežama zasad nisu objavili niti jednu zajedničku fotografiju. Ona se nekada uspješno bavila manekenstvom, a nakon što je završila studij ekonomije, radi u jednoj kompaniji u odjelu financija i revizije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić rodila - 1 Franka Batelić - Viktor +25 Franka Batelić Celebrity Sinčić Vedrana Ćorluke bodrio je Vatrene u tatinu dresu, a mama Franka ulovila ga je u najboljem trenutku!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković Andrej i Mia Kramarić - 1 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 7 Andrej i Mia Kramarić vjenčali se u crkvi i krstili sina - 6 +12 Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) Celebrity Kramarić se oglasio nakon važne večeri posebnom fotografijom sa ženom i sinom, a mjesto na kojem poziraju njima je vrlo važno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene