Velika ljubav

Rijetka fotografija Ante Gotovine i njegove supruge, imali su poseban razlog za zajedničko pojavljivanje u javnosti

Ante Gotovina Ante Gotovina Luka Gerlanc/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gotovina i supruga Dunja - 5 Ante Gotovina i supruga Dunja - 4 Ante Gotovina i supruga Dunja - 3 Ante Gotovina i supruga Dunja - 2 Ante Gotovina i supruga Dunja - 1 Ante Gotovina i supruga Dunja - 6 Ante Gotovina i supruga Dunja - 1 Ante Gotovina i supruga Dunja - 2 Ante Gotovina i supruga Dunja - 3 Ante Gotovina i supruga Dunja - 4 +22 Ante Gotovina i supruga Dunja - 5 Galerija

Ante Gotovina i njegova obitelj slabo se pojavljuju u javnosti, ali ovog su se puta suprugu i ocu na poseban dan pridružili i supruga Dunja Gotovina te njihov sin Ante.

Otkako se vratio u Hrvatsku, umirovljeni general Ante Gotovina rijetko se pojavljuje u javnosti, a rijetko kome je poznato i kako izgledaju njegova supruga i obitelj.

Pogledaj i ovo General (Foto: IMDB) Film "General" Najiščekivaniji hrvatski film godine patetična je i kičasta bajka o sterilnom macho mužjaku bez grijeha

Ovog puta Gotovina je poklonio župnoj crkvi Uzašašća Gospodinova u rodnim Pakoštanima 22 vitraja s oslikanim svecima na prozorima crkve, a na ovu posebnu svetu misu general je stigao sa svojom obitelji.

Pokraj njega sjedila je supruga Dunja, koja nikad ne izlazi u javnost, a uz bračni par bio je i njihov sin Ante sa svojom djevojkom.

Unatoč teškim trenucima koje su proživljavali kao obitelj tijekom i nakon Domovinskog rata, ljubav Ante i Dunje ostala je jaka kao na početku. U svojoj knjizi ''Ratnik, pustolov i general'' opisao ih je Nenad Ivanković: ''Vjenčali su se doslovce između dvije akcije. Iste večeri kada je završila operacija Ljeto 95 Gotovina je sjeo u džip i krenuo u Zagreb. Znao je da ima najviše 48 sati'', navodi se u Ivankovićevoj knjizi, piše Večernji list.

Dunja je bila pukovnica HV-a, vjenčanje su imali 29. srpnja 1995. godine u Gornjogradskoj vijećnici, a vjenčani kumovi bili su im ministar obrane Gojko Šušak i hrvatski general Ante Roso, velik Antin prijatelj.

Nakon što je Oluja završena, Gotovina i Dunja otišli su na medeni mjesec, romantično krstarenje Jadranom. Sin im je stigao 1997., a idila je trajala do srpnja 2001., kada je general bio prisiljen pobjeći, 20-ak dana prije šeste godišnjice braka. U 11 godina, koliko je njezin suprug bio u bijegu i pritvoru, Dunja je pretrpjela teške udarce izgubivši supruga pa posao, ali je pokazala što je hrabrost, odanost i ljubav.

Nakon oslobađajuće presude u Haagu Ante se vratio u Hrvatsku te sada sa svojom obitelji živi miran i privatan život dalje od očiju javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman, Keith Urban Nicole Kidman, Keith Urban - 1 Nicole Kidman, Keith Urban - 2 Nicole Kidman, Keith Urban - 3 +25 Nicole Kidman, Keith Urban - 4 Celebrity Poznati par pred svima se prepustio strastima, a dok su se oni pipkali i ljubili, fotografi su ulovili nekoga kome je bilo posebno neugodno

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 4 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 3 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 2 Deniss i Jakov napustili su show Ples sa zvijezdama - 1 +29 Deniss i Jakov - 2 Celebrity Hrvatska Megan Fox i njezin partner poslije ispadanja iz Plesa sa zvijezdama ovako su se oprostili od showa: ''Malo je tuga, ali što je, tu je...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene