Pa nije valjda

Svojim iznenađujućim potezom Albina je pokrenula nova šuškanja, je li ljubavi s mladim nogometašem došao kraj?

Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić i Ivan Ćalušić TikTok 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Mario Ožbolt i Albina Grčić Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 4 +11 Albina Grčić - 2 Galerija

Kruže priče kako je naša mlada glazbenica Albina Grčić prekinula dugogodišnju vezu s partnerom Ivanom Ćalušićem.

Fanovi naše mlade pjevačice Albine Grčić primijetili su nešto čudno na njenom Instagram profilu te su odmah krenula šuškanja.

Pogledaj i ovo Albina Grčić Pojavila se sama Albina u prvom izlasku nakon glasina da je prekinula vezu s nogometašem Ćalušićem, u pripijenoj haljini istaknula je atribute

Naime, Albina je na svom profilu izbrisala sve fotografije sa svojim dečkom Ivanom Ćalušićem, a mnogi su odmah pomislili kako je njihovoj dugogodišnjoj vezi došao kraj.

Ni Albina ni Ivan još se ni oko čega nisu oglasili, a svi se nadaju da ovo nije istina obzirom da su bili jedan od omiljenijih parova u Hrvatskoj.

A njihova zajednička priča počela je na predivan način, još kad su bili djeca.

Pjevačica i nogometaš odrasli su u istom kvartu u Splitu te su se družili u djetinjstvu. U vezi su već nekoliko godina, a Albina nikada nije skrivala koliko je zaljubljena u svog partnera.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin jednom prilikom.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Viktor Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 4 +30 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka Batelić čestitala je našem nogometašu Dan očeva, a fotografija koju je objavila rastopit će mnoga srca!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 2 Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput svom je suprugu posvetila preslatku zahvalu na njegov veliki dan te pratitelje raznježila fotografijom punom ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene