Težak gubitak

Kći Olivije Newton John otkrila posljednje, dirljive riječi koje joj je majka uputila prije smrti

Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 4 Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 4 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 3 Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 2 Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 1 Olivia Newton-John Olivia Newton-John Olivia Newton-John i Patrick McDermott Olivia Newton-John i Patrick McDermott Olivia Newton-John Olivia Newton-John Olivia Newton-John i Matt Lattanzi +11 Olivia Newton-John i Matt Lattanzi Galerija

Kći i suprug Olivije Newton-John otkrili koje su bile njezine posljednje riječi u emotivnom intervjuu.

Legendarna glumica Olivia Newton John preminula je u kolovozu prošle godine nakon duge borbe s rakom dojke, a kći Chloe u emotivnom je intervjuu sada otkrila posljednje dirljive riječi koje joj je majka uputila prije smrti.

Pogledaj i ovo showbuzz A tek su joj 34 godine Nikome nije jasno zašto je kći poznate glumice potrošila milijune na plastične operacije i uništila prirodnu ljepotu

''Posljednje riječi koje mi je mogla reći bile su 'Sunce moje''', rekla je Chloe.

Njezina obitelj teško se nosi s gubitkom, a opisali su i kako su izgledali posljednji trenuci prije njezine smrti.

''I neposredno prije nego što je izgubila sposobnost govora, zbijala je šale.''

Chloe je Olivijina kći koju je glumica dobila s prvim suprugom Mattom Lattanzijem, s kojim je bila u braku između 1984. i 1995. godine. 37-godišnjakinja je za Today rekla da je voljela svoju mamu više od svega.

''Ona je moja mama. Ona meni nije Olivia Newton-John, ali jako mi je drago što je bila Olivia Newton-John za toliko ljudi'', rekla je Chloe.

John Easterling, koji se oženio Olivijom 2008., rekao je da je prisutnost svoje pokojne supruge najviše osjetio kasno navečer i rano ujutro. Također je ispričao kako još uvijek razgovara s njom naglas šest mjeseci nakon njezine smrti.

''Samo se šećem po kući ili bacam lopticu za pse i samo joj pričam. Imala je snagu volje, čak i u najtežim trenucima, da doista unese svjetlo i ljubav'', rekao je 70-godišnjak, koji je na trenutke postao vidno emotivan.

Olivia je preminula u 74. godini na svom ranču u Južnoj Kaliforniji, okružena obitelji i prijateljima, a tužnu je vijest potvrdio njezin suprug.

"Olivia Newton-John (73) preminula je jutros mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena obitelji i prijateljima. Molimo sve da poštuju privatnost obitelji tijekom ovih vrlo teških vremena. Olivia je bila simbol trijumfa i nade više od 30 godina dijeleći svoje putovanje borbe s rakom dojke. Njezino nadahnuće u iscjeljivanju i pionirsko iskustvo s biljnom medicinom nastavlja se s Fondom zaklade Olivie Newton-John, posvećenom istraživanju biljnih lijekova i raka" poručio je John na svojem profilu na Facebooku.

Iako je gotovo 30 godina vodila tešku bitku, to se na njoj nije vidjelo i bila je nasmiješena u svim prilikama, a tečajevi plesa, na koje redovito odlazila s kćeri, pomogli su joj da ostane u odličnoj formi.

Svoju veliku popularnost stekla je u filmu ''Briljantin'', a poznata je i po svojem svevremenskom hitu "Physical" iz 1981., koji je tri desetljeća kasnije časopis Billboard proglasio najseksi pjesmom svih vremena, a prati je i jednako seksi spot.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Buga Grašo Radošević i Leon Radošević Petar Grašo, Buga Grašo i Ivan Huljić +1 Buga Grašov i Viktorija Rađa Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše nije propustila krštenje nećakinje, a došla je u društvu 8 godina mlađeg, naočitog supruga

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Krštenje Albe Grašo - 2 Krštenje Albe Grašo - 11 Krštenje Albe Grašo - 8 Krštenje Albe Grašo - 6 +36 Krštenje Albe Grašo - 3 Celebrity Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene