nju se čekalo!

Srpska pjevačica za koju se šuška da je zavela Bornu Ćorića prvi put u javnosti nakon informacije koja zabavlja regiju!

Kaya Ostojić Kaya Ostojić Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 3 Kaya Ostojić - 1 Katarina Ostojić Kaya - 8 Katarina Ostojić Kaya - 7 Katarina Ostojić Kaya - 6 Katarina Ostojić Kaya - 5 Katarina Ostojić Kaya - 4 +8 Katarina Ostojić Kaya - 3 Galerija

Kaya Ostojić zasjala je na dodjeli glazbenih nagrada MAC u Beogradu, a prošlih nekoliko dana medije puni šuškanjima da je u vezi s našim mladim Bornom Ćorićem.

U Beogradu je održana druga večer dodjele glazbenih nagrada MAC, a na događanje su pristigli brojni poznati regionalni pjevači i estradne zvijezde koje naši mladi vole slušati. Veliku pozornost svojom je jednostavnom kombinacijom privukla i pjevačica Katarina Ostojić Kaya.

Pogledaj i ovo Borna Ćorić više se ne skrivaju Borna Ćorić u vezi je s atraktivnom Makarankom i poznatom influencericom, tenisač je ranije ljubio srpsku folk zvijezdu

Kaya je u Štark arenu pristigla u bijelome odijelu, a ispod sakoa nije nosila grudnjak. Sa sobom je ponijela i torbicu s cirkonima, a kosu je uz pomoć raznih preparata ''nalijepila'' oko glave te uvinula pokoji pramen. Sudeći po njezinim izrazima lica, pjevačica baš i nije bila nešto posebno raspoložena, ali svejedno je pozirala za fotografe, a onda pošla u svoju VIP zonu.

Iako glazbenu nagradu i nominaciju ove godine nije imala, Kaya je proteklih dana svejedno glavna tema regionalnih medija zbog šuškanja da je u vezi s našim mladim tenisačem Bornom Ćorićem.

Ekskluzivne fotografije podijelio je srpski Kurir, a na njima je očita kemija koja, prema pisanju srpskih medija, plamti već nekoliko tjedana. Kaya je inače poznata srpska folkerica i iza sebe ima već tri razvoda, a medije često puni i usporedbom sa svojom 19-godišnjom kćeri jer na fotografijama izgledaju kao da su sestre.

Prije samo nekoliko mjeseci šuškalo se kako će Kaya pred oltar stati s našim nogometašem Mateom Pavlovićem, s kojim je bila tri godine.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić Vjekoslava Huljić +9 In Magazin: Novi roman Vjekoslave Huljić - 10 Celebrity Vjekoslava Huljić u prozirnoj bluzi pokazala više od očekivanog i zaslužila titulu jedne od najzgodnijih hrvatskih baka!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mimi Mercedez - 3 Mimi Mercedez - 2 Mimi Mercedez - 15 Mimi Mercedez - 12 +13 Mimi Mercedez - 11 Celebrity Reperica iz susjedstva servirala je bujne atribute, no iz jednog neobičnog razloga svi su joj gledali u stopala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene