Mole je da prestane!

Britney nastavlja šokirati: Objavila svoju potpuno golu fotografiju, a intimne dijelove nije se ni trudila sakriti!

Britney Spears Britney Spears Britney Spears/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 Britney Spears - 1 Britney Spears - 4 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 Britney Spears Britney Spears +14 Britney Spears Galerija

Britney Spears nedavno je deaktivirala Instagram, a sada je nastavila provocirati na drugoj društvenoj mreži objavivši svoju nagu fotografiju.

Britney Spears više nas ne može iznenaditi svojim golišavim fotografijama, a ovog je puta ponovno pretjerala u novoj objavi.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Nedavno je deaktivira svoj profil na Instagramu, a sada je nastavila provocirati na drugoj društvenoj mreži - Twitteru.

''Ovaj tjedan imam premijeru filma 'Zakonski akt moje p***e!!!'" napisala je ljutito u opisu fotografije na kojoj naga leži na krevetu, svoje grudi i najintimnije dijelove nije se ni trudila sakriti.

Brojni korisnici ove društvene mreže u komentare su joj samo pisali: ''Molim te, prestani'', a mnogo njih razočarani su ponašanjem svog idola.

''Hoće li ovo ikada prestati i hoće li joj netko pružiti pomoć?'' napisao je jedan pratitelj.

Drugi su pak stali u njezinu obranu rekavši neka žena radi što želi i kako želi, a također su se osvrnuli i na one koji spominju njezinu djecu.

''Vi koji pišete da vam je žao djece, sjetite se toga kad komentirate ostale zgodne poznate žene i modele u seksi odjevnim kombinacijama…''

Nedavno je mnogima laknulo kad je deaktivirala svoj profil na Instagramu po tko zna koji put, pa su se mnogi još više zabrinuli za njezino mentalno zdravlje. Dio njezinih obožavatelja podržava je u ovakvim pothvatima, no neki u svemu tome vide razlog za brigu, posebice nakon izjave njezina bivšeg muža Kevina Federlinea, koji tvrdi da se njihovi sinovi, 16-godišnji Jayden i 17-godišnji Sean Preston, srame zbog njezinih golišavih objava.

Inače, Britney se za 12 godina mlađeg Sama udala u lipnju ove godine, nakon što joj je vraćena sloboda. Krajem prošle godine ukinuto je skrbništvo njezinu ocu Jamieju, koji je 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom, a među ostalim je kontrolirao i njezine metode kontracepcije.

Britney je s novim suprugom odmah počela raditi i na novom djetetu, koje je jarko željela, no samo mjesec dana nakon što je objavila trudnoću otkrila je da je izgubila bebu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +24 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +8 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon pokazala dečka, kojeg inače skriva od javnosti, u vezi su već godinama, no on ne voli medijsku pažnju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene