Pogodilo ju je...

Zlobni komentari i osude zbog golih fotografija naveli su Britney Spears na neočekivani postupak, neki smatraju da je tako možda i najbolje!

Britney Spears Britney Spears Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 Britney Spears - 1 Britney Spears - 3 Britney Spears - 1 Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears +11 Britney Spears i Kevin Federline - 2 Galerija

Britney Spears nakon golišavih videozapisa i fotografija zbog kojih se suočava s gomilom negativnih komentara ponovno je deaktivirala Instagram.

Pop-ikona Britney Spears svoje je pratitelje šokirala svakodnevnim objavama na društvenim mrežama na kojima je pjevačica pozirala potpuno gola.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Sa svojim neobičnim plesnim pokretima i pozama stalno je pozirala za Instagram profil, a njeni pratitelji postali su ozbiljno zabrinuti za njeno mentalno zdravlje. Zbog svojih golišavih objava, pjevačica se nedavno našla i na meti osuda te je skupljala negativne komentare, a čini se da je sve to Britney nagnalo i da ponovno ugasi svoje društvene mreže.

Spears je po tko zna koji put ponovno deaktivirala Instagram račun, a posljednja objava koju je podijelila bila je vezana uz optužbe i priznanja da ju je njena majka Lynn fizički zlostavljala.

Britney se 2006. godine vratila kući nakon noćnog izlaska s Paris Hilton i Lindsay Lohan, a njezina 67-godišnja majka krenula ju je šamarati.

''Kunem se da u životu nikoga nisam ošamarila!!! Sve bih dala da vidim kakav je to osjećaj'', napisala je u objavi Spears.

Britney nije ostala ni u dobrim odnosima sa svojom majkom koja joj nije pomagala dok ju je otac maltretirao, a prošlog tjedna Lynn se pokušala iskupiti za svoje postupke za što joj je pjevačica oštro odgovorila: ''Uzmi svoju ispriku i j**i se!''.

Inače, Britney se za 12 godina mlađeg Sama udala u lipnju ove godine, nakon što joj je vraćena sloboda. Krajem prošle godine ukinuto je skrbništvo njezinu ocu Jamieju, koji je 13 godina upravljao njezinom imovinom, ali i životom, a među ostalim je kontrolirao i njezine metode kontracepcije.

Britney je s novim suprugom odmah počela raditi i na novom djetetu, koje je jarko željela, no samo mjesec dana nakon što je objavila trudnoću otkrila je da je izgubila bebu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stefany Hohnjec - 1 Stefany Hohnjec - 2 Stefani Hohnjec (Foto: Instagram) +0 Stefany Hohnjec - 3 Celebrity Sjećate se Stefany Hohnjec? Turbulentan život zamijenila je vjerom i mirom, a danas se o njoj jako malo zna

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Petrenko - 3 Valentina Petrenko - 1 Valentina Petrenko - 2 Valentina Petrenko - 4 +4 Valentina Petrenko - 5 Celebrity Političarka postala hit na društvenim mrežama zbog svoje frizure, a sad je napokon objasnila ono što se svi pitaju: ''Već sam umorna''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene