Što se tu događa?

Britney Spears golišavim videom ponovno je zabrinula fanove, a još jedan detalj šokirao je mnoge

Britney Spears - 2 Britney Spears - 2 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 4 Britney Spears - 5 Britney Spears - 7 Britney Spears i Kevin Federline - 2 +16 Britney Spears Galerija

Britney Spears podijelila je oskudan video na svom Twitter profilu, a fanovi su primijetili da je ugasila i svoj Instagram.

Američka pjevačica Britney Spears svoje obožavatelje ponovno je šokirala golišavim videom.

Pogledaj i ovo Britney Spears je li moguće?! Britney Spears objavila vijest koja će rastužiti njezine obožavatelje, glasine ipak nisu bile točne

Pozirala je u rozim kupaćim gaćicama, a njezini plavi pramenovi prekrili su joj bujne grudi. Na nogama je nosila visoke roze platforme, a video je zasigurno snimio njezin suprug Sam Asghari.

Na početku videa pozira u mraku, a zatim se u drugom dijelu preselila u osvijetljenu prostoriju gdje se okrenula leđima i podigla rukama kosu te je protresla.

"Prvi put imam jako dugu kosu! Drugačija je... Ona valjda služi zločestim sirenama samo što ja za razliku od njih imam noge", našalila se pjevačica u opisu. 

Objavu je završila činjenicom kako ovo nije reklama za kosu već je vani prevruće pa od dosade ne zna što bi radila. 

U komentarima su tviteraši nizali svoje mišljenje:

"Kraljica duge kose", "Jako si seksi", "Goriš", "Voli tu tvoju bujnu kosu".

Još jedna činjenica posebno je zgrozila njezine pratitelje, naime pjevačica je uklonila svoj Instagram profil:

"Britney, nemaš više IG profil?", "Jesi li me blokirala", "Što se događa s tvojim Instagramom?".

No, ostali su profili koje su izradili njezini obožavatelji.

Britney je u braku sa Samom Asgharijem, a upoznali su se na snimanju spota ''Slumber Party'' 2016. te su se zaručili u rujnu prošle godine. Tom je prilikom pjevačica izjavila kako je prosidba prilično kasnila.

Vjenčanje je održano nekoliko mjeseci nakon što je okončano trinaestogodišnje skrbništvo koje je kontroliralo život Britney Spears.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 5 +5 Salma Hayek - 2 Celebrity Latino diva dočekala rođendan na jahti, pažnju s dobre fešte ipak ukrale zanosne obline po kojima je poznata!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 14 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 4 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 3 +28 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 5 Celebrity Naša influencerica pokazala tretman podizanja stražnjice koji izgleda vrlo bolno: ''Samo da guza bude top''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene