nosili zanimljive outfite

Mlada pop zvijezda prvi je put na crvenom tepihu prošetala s novim dečkom, više se ne skrivaju

Billie Eilish i Jesse Rutherford - 4 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 4 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Billie Eilish i Jesse Rutherford - 7 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 6 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 5 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 3 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 2 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 1 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 3 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 2 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 1 Billie Eilish - 3 +10 Billie Eilish - 2 Galerija

Billie Eilish prvi se put pojavila u javnosti sa svojim novim dečkom pjevačem Jessejem Rutherfordom, obgrljeni plahtom pozirali su za fotografe.

Prvi put u životu, mlada pjevačica Billie Eilish pojavila se na crvenom tepihu sa svojim novim dečkom Jessejem Rutherfordom. Mladi par zajedno je pozirao obgrljen skupocjenom dekom marke Gucci na gala večeri u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo showbuzz sve je iznenadila! Riješila se zelenih pramenova koji su joj bili zaštitni znak i drastičnom promjenom imidža oborila rekord na Instagramu

Ispod deke, par je bio odjeven u Guccijeve pidžame s istim uzorkom, a Billie je na glavi nosila i pomagalo za spavanje.

Zaljubljenih pogleda nije nedostajalo, a mladom paru ovo je prvi put da su se zajedno pojavili na javnom događanju nakon što se nedavno pročulo da su u vezi.

Prvi put šuškanja su potaknuli nakon romantične večere, a Billie je Jesseju dala i strastveni poljubac i zagrljaj na ulici što su paparazzi zadovoljno fotografirali.
Jesse je frontmen popularnog benda ''The Neighbourhood'', a čini se da je dobar prijatelj s njenim bratom Finneasom Eilishem.

Billie i Jesse znaju se još od 2017. godine. Krajem te godine, dvojac je zajedno pozirao na jednom kostimiranom partiju, a fotka se brzo proširila društvenim mrežama. Tada nitko nije slutio da bi među njima moglo biti nešto više jer je Jesse tada imao 26, a ona 15 godina.

Hoće li velika razlika u godinama smetati ovom paru ili će biti jedni od rijetkih koji pobjeđuju predrasude pokazat će vrijeme.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Darijo Srna - 1 Darijo Srna - 2 Darijo Srna - 3 Darijo Srna - 4 +17 Darijo Srna - 6 inMagazin Supruga Darija Srne javno je priznala kad je bila najponosnija na njega: ''Umiralo je sve u meni, mislila sam je li to ispravno ili ne...''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat Mila Horvat +6 Mila Horvat - 4 Celebrity Mila Horvat iznenadila golišavom fotkom na društvenim mrežama, u badiću pokazala da je itekako u formi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene