Novi par!

Mlada tinejdžerska zvijezda pokazala svog prvog dečka, srce joj je osvojio 11 godina stariji kolega

Billie Eilish i Jesse Rutherford - 1 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 1 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Billie Eilish i Jesse Rutherford - 1 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 2 Billie Eilish i Jesse Rutherford - 3 Billie Eilish - 3 Billie Eilish - 2 Billie Eilish - 1 Jesse Rutherford - 8 Jesse Rutherford - 7 Jesse Rutherford - 6 Jesse Rutherford - 5 +4 Jesse Rutherford - 4 Galerija

Billie Eilish potvrdila je vezu s partnerom Jessejem Rutherfordom, a pred paparazzima su izmijenili slatki poljubac.

Popularna tinejdžerska zvijezda Billie Eilish konačno se okušala u ljubavi i potvrdila vezu s glazbenikom Jessejem Rutherfordom kojoj se nitko nije nadao.

Pogledaj i ovo showbuzz sve je iznenadila! Riješila se zelenih pramenova koji su joj bili zaštitni znak i drastičnom promjenom imidža oborila rekord na Instagramu

Novi par viđen je u Los Angelesu na večeri na kojoj su uživali u tjestenini, a potom su ih paparazzi uhvatili na ulicama. Billie se nije ustručavala pokazati koliko je zaljubljena u novog dečka pa mu je dala i jedan poljubac.

Par je zagrljen hodao ulicama, a čini se da im nimalo ne smeta razlika od 11 godina.

20-godišnja Billie stavila je 31-godišnjem Jesseju ruke oko vrata, a potom ga primila za glavu i nasmijavala.

Jesse je frontmen popularnog benda ''The Neighbourhood'', a čini se da je dobar prijatelj s njenim bratom Finneasom Eilishem.

Billie i Jesse znaju se još od 2017. godine. Krajem te godine, dvojac je zajedno pozirao na jednom kostimiranom partiju, a fotka se brzo proširila društvenim mrežama. Tada nitko nije slutio da bi među njima moglo biti nešto više jer je Jesse tada imao 26, a ona 15 godina.

Billie nema bogatu povijest bivših dečkiju. Otkako je krenula s karijerom, šuškalo se da možda ima nešto više s dva dečka kojima nisu poznata ni imena, a čini se kako joj je Jesse prva ozbiljnija veza. Poznato je da se pjevačica nije osjećala zadovoljno u svome tijelu, a svoje izgled konačno je prihvatila ove godine kad je i prvi put u oskudnom i izazovnom rublju pozirala za Vogue.

Jesse s druge strane ima iskustva u vezama, a njegova prva djevojka bila je Anabel Englund s kojom je bio od 2008. do 2014. godine. Dvojac je bio zajedno na početku svojih karijera, ali putevi su im se s vremenom razdvojili te su svoju vezu odlučili završiti. Sljedeće godine, Jesse je krenuo u vezu s Devon Lee Carlson, a par je prekinuo prošle godine. Fanovi su primijetili da među njima nešto ne štima kad je Devon promijenila svoje TikTok ime iz ''Jessejeva cura'' u ''devdogmoney''.

Kasnije su bliski izvori potvrdili da su među njima također stajale nepremostive razlike pa su stoga prekinuli, a hoće li mlađahna Billie također doživjeti dugu ljubavnu vezu s pjevačem poput njegovih bivših djevojaka pokazat će vrijeme.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić - 6 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 4 Petar Grašo i Tonči Huljić - 3 +26 Aca Lukas, Tonči Huljić, Ivana Nikolić, Petar Grašo, Neda Ukraden Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajramović - 1 Emina Bajramović - 2 Emina Bajramović - 3 Emina Bajramović - 4 +21 Emina Bajramović - 5 Celebrity Emina iz MasterChefa iznenadila priznanjem uoči napete epizode showa: "Saznala sam da sam trudna!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene