Izgleda sjajno!

Poznata Violeta iz Boljeg života u seksi bikiniju istaknula bujni dekolte, pratitelji poručili kako joj nema ravne

Lidija Vukičević Lidija Vukičević Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 1 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukićević - 3 +0 Lidija Vukićević - 2 Galerija

Lidija Vukičević objavila je fotografiju u kupaćem kostimu pa pokupila pohvale na svoj izgled, nitko ne bi rekao da uskoro puno 60 godina!

Poznata srpska glumica Lidija Vukičević na Instagramu je objavila novu fotografiju u kupaćem kostimu i istaknula bujne grudi.

Pogledaj i ovo Lidija Vukićević ''Kažem samoj sebi...'' Violeta iz ''Boljeg života'' otkrila režim zbog kojeg u 61. godini ima tijelo kao djevojka: ''Nisam narcisoidna, samo sam tako naučila!''

Lidija je na sebi nosila fluorescentno zeleni kupaći na koji je obukla laganu svijetlo plavu košulju i zavezala ju oko struka, a oči je sakrila velikim crnim sunčanim naočalama.

Fanovi ne mogu vjerovati da Lidija izgleda tako dobro, a malo tko bi rekao da će u srpnju napuniti 60 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

''Prelijepa, bomba!'', ''Prava diva!'', ''Tebi sve dobro pristaje'', pisali su joj u komentarima.

Lidija je poznata i po svojoj bujnoj prirodno kovrčavoj kosi koju ponosno ističe na svojim fotografijama i koja je postala njezin zaštitni znak, a fanove je nedavno šokirala fotografijama na kojima je ispeglala kosu i bila potpuno neprepoznatljiva.

Lidija je istaknula kako jako voli paziti na svoj izgled te da mu pridaje puno pažnje kako bi što dulje ostala prirodno lijepa.

I dok se mnoge njezine kolegice podvrgavaju plastičnim operacijama, Lidija je opovrgnula takve izjave o sebi.

''Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospješuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja njegujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade djevojke smo počele koristiti kreme za lice. Pored toga, genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku'', rekla je Lidija nedavno o svojem izgledu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming Bruce Willis i Emma Heming - 4 Bruce Willis i Emma Heming - 3 Bruce Willis i Emma Heming - 2 +9 Bruce Willis i Emma Heming - 1 Celebrity Bruce Willis viđen u šetnji s voljenom suprugom tri mjeseca nakon tužne vijesti, vrijeme otad voli provoditi s obitelji

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 +32 Ivana Knoll - 1 Celebrity Ivana Knoll pokazala nestvarno uski struk u korzetu, fanovi ostali u nevjerici: ''Ovo nije realno...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene