Jedva čekamo opet gledati!

Jedan od najljepših filmova ikada napravljenih: Devet isprepletenih priča koje istražuju složenost emocije koja povezuje baš sve ljude na svijetu - ljubav!

Hugh Grant, Martine McCutcheon Hugh Grant, Martine McCutcheon Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hugh Grant, Martine McCutcheon Galerija

Zapravo ljubav je jedan od najljepših filmova ikada napravljenih. Nije čudno da se baš ovom filmu rado vraćamo jer sa svojim univerzalnim pričama, sjajnim glumcima, i sentimentalnim narativom, Zapravo ljubav je sinonim Božića i topline.

Kada sam razmišljala o kojim ću feel good filmovima pisati, ''Zapravo ljubav'' mi je bio prvi na umu, i morala sam ga odmah ponovno pogledati. Ne iz razloga što ga se ne sjećam, nego zato što sam jedva čekala da osjetim to što osjetim kada ga gledam. Pisac i redatelj Richard Curtis uspio je ispreplesti 9 različitih priča u 2 sata i 9 minuta sa intenzitetom, ali u isto vrijeme i sa lakoćom.

Pogledaj i ovo Hugh Grant - 2 "najmučnija scena" Slavni šarmer otkrio s kojom se to scenom omiljenog filma posebno mučio, danas je svi obožavaju, a on je ne može smisliti!

Zapravo ljubav prati živote osam vrlo različitih parova koji se suočavaju sa svojim ljubavnim sudbinama u pričama koje su na neki način međusobno povezane. Ako vam ovo zvuči puno, to je zato što je zaista puno, ali kao i mnogi drugi zaljubljenici u ovaj film pogledat ćete ga bez treptanja. Redatelj nije bježao od otrcanih romantičnih dijaloga i scena koje su preplavljene sentimentalnošću. Ovaj film ima i sve klišeje romantične komedije koje želite da ovakav film ima, te većinu situacija možete predvidjeti, što ne umanjuje njegovu vrijednost. Naravno, neke priče su interesantnije od drugih, ali niti u jednom trenutku u ovom filmu nećete imati osjećaj da gledate nešto dosadno. Radost i ispunjenost koju donosi ova ikonična ljubavna komedija, ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Teško je spomenuti samo jednu glumicu ili glumca obzirom da u ovom filmu imamo priliku gledati bar 5 vrhunskih glumaca. U Zapravo ljubav imamo priliku gledati ljepotu glumačkog zanata od strane Emme Thompson, Colin Firtha, Hugh Granta, Liam Neesona, Alan Rickmana, Rowan Atkinsona, Keira Knightley, Laura Linney, i mnogih drugih. Predivno je i da glumce poput Liama Neesona i pokojnog Alan Rickmana vidimo u ulogama koje su mnogo optimističnije nego uloge u kojima smo ih navikli gledati, ili po kojima su najpoznatiji.

Zapravo ljubav je film koji će zauvijek ostati kao jedan od najemotivnijih feel good filmova ikada. Nije film koji će svima goditi, ali je definitivno film u kojem će se svatko pronaći. Univerzalnost ove priče, te sam način kako je ispričana, nesvakidašnje je emotivna. Ovo nije samo romantičan film, ovo je film u kojem tražimo utjehu. Emotivno se vežemo za priče i u većini možemo vidjeti upravo sebe. Tražimo utjehu u likovima, te iako možemo predvidjeti kraj, i dalje smo na iglama i čekamo sretne završetke za sve naše likove. Bilo da ste solo ili imate nekoga pored sebe, ovaj film je najbolje gledati u toplini doma na hladnu noć.

Zapravo ljubav je devet isprepletenih priča koje istražuju složenost emocije koja povezuje baš sve ljude na svijetu - ljubav. Mi vam također želimo ljubav kako u ovom, tako i u svim ostalim nadolazećim mjesecima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman i Snježana Schillinger Snježana Schillinger s prijateljicama - 2 Snježana Schillinger s prijateljicama - 3 Snježana Schillinger s prijateljicama - 4 +26 Iva Majoli - 1 Celebrity Od Dikana do Izabel Kovačić: Poznati Hrvati Badnjak su proveli na špici, pogledajte koga su sve ulovili fotografi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne blagdanske fotografije, pozirala je sa svojom obitelji, a svi su se baš dotjerali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene