kako li će oni reagirati?

Stigle su posljednje epizode ''Krune'', scena Williama i Charlesa odmah je izazvala burne reakcije!

Serija ''Kruna'' - 3 Serija ''Kruna'' - 3 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Serija ''Kruna'' - 3 Serija ''Kruna'' - 2 Serija ''Kruna'' - 1 Trailer za sezonu 6 serije ''Kruna'' Serija Kruna - 4 Serija Kruna - 3 Serija Kruna - 2 Serija Kruna - 1 Set serije ''Kruna'' - 4 Set serije ''Kruna'' - 1 +0 Set nove epizode serije ''Kruna'' - 2 Galerija

Izašle su posljednje epizode serije ''Kruna'', a već prvi kadrovi svađe između princa Williama i Charlesa izazvali su brojne reakcije.

Na platformi Netflix izašle su posljednje epizode serije ''Kruna'' koje su fanovi kraljevske obitelji s nestrpljenjem čekali.

Već prvi kadrovi izazvali su puno reakcija, a u njima mladi princ William okrivljuje svog oca za Dianinu smrt.

Prva novoemitirana epizoda serije prikazuje napeti razgovor između oca i sina, kada princ William, kojeg glumi Ed McVey, posjećuje Windsor.

Charlesa, kojeg glumi Dominic West, pita svog starijeg sina zašto je ljut na njega, što tvrdoglavi tinejdžer isprva niječe, a onda priznaje da njegov otac nikada ne priča o princezi Diani.

''Zašto bi, zaboga, mislio da ne želim pričati o njoj?'' pita Charles.

"Možda zato što se ne voliš podsjećati kako smo došli do ove situacije", odgovara mu William.

"Ne misliš li da postoji veza između toga gdje smo svi sada i tvoje uloge u tome?" upita ga potom.

Charles vidno zgrožen optužbom kaže da je smrt njegove bivše supruge bila užasna tragedija koju je uzrokovao jedan neodgovorni čovjek koji je previše popio, a zatim sjeo za volan automobila i vozio prebrzo da pobjegne od fotografa.

William zatim nastavlja naglašavati da je činjenica da je Diana bila u Parizu bez ikakve kraljevske zaštite, za što njegov otac kaže da to nije zbog njega. 

Mladi princ zatim nastavlja govoriti da Diana nikada nije trebala biti nigdje u blizini Fayedovih.

"Trebala je biti sigurna s nama, a činjenica da nije - tvoja je krivnja'', nastavio je.

''Znam da zapravo nisi vozio auto, ali si je ti odvezao u ovo što se dogodilo, Učinio si je nesretnom. Volio si nekog drugog'', dodao je William.

Posljednjih šest epizoda serije ''The Crown'', koje su u četvrtak objavljene na Netflixu, već mjesecima izazivaju kontroverze, a prve reakcije na posljednje epizode ove serije o kraljevskoj obitelji s nestrpljenjem se čekaju. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin +26 Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Celebrity Igor Mešin u sretnom je braku sa svojom ljubavi iz mladosti, a supruga i sin njegovi su najvjerniji obožavatelji!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Peđa Jovanović Peđa Jovanović +0 Peđa Jovanović Clubzone Jedan od najtraženijih pjevača u regiji stiže pred zagrebačku publiku: "Jedva čekam, bilo bi sjajno da bude više koncerata!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene