Miljenik publike

Jedan od najtraženijih pjevača u regiji stiže pred zagrebačku publiku: "Jedva čekam, bilo bi sjajno da bude više koncerata!"

Peđa Jovanović Peđa Jovanović PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Peđa Jovanović Peđa Jovanović +0 Peđa Jovanović Galerija

Peđa Jovanović najavio je koncert u dvorani Vatroslav Lisinski Zagrebu.

Jedan od najtraženijih pjevača u regiji Peđa Jovanović, stiže pred zagrebačku publiku.

"Jedva čekam nastup u Hrvatskoj, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, to mi je oduvijek bio san da jednoga dana imam koncert tu. Ja se iskreno nadam da će biti dobro. Jedva čekam 25.3. da se družimo u Zagrebu", poručio je Peđa za Extra FM.

Prije dva mjeseca izašao je njegov novi album "24/7" koji je izazvao oduševljenje kod publike. Nakon sedam velikih koncerata koje je održao u poznatoj beogradskoj MTS Dvorani, pjevač je najavio još jedan, osmi po redu koncert.

"Tome se zaista nisam nadao, što da kažem nego da se zahvalim svim tim ljudima koji dolaze na moje koncerte, hvala im do neba!", poručio je.

A koliko će koncerata biti u Lisinskom?

"Bilo bi sjajno da ih bude više, ali i s jednim ću biti više nego prezadovoljan!", istaknuo je.

"Velika je čast i privilegija raditi posao koji volite, a uz sve to da vam publika vjeruje, podržava vas i daje vjetar u leđa", otkrio je miljenik publike.

Ako želite uživati u romantičnim baladama, dođite 25. ožujka u Lisinski!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinja Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 +27 Ana Uršula Najev Zanimljivosti Je li zvijezda Kumova jednom fotkom potvrdila šuškanja o vezi s pjevačem koji se nedavno rastao?

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef MasterChef MasterChef MasterChef +29 MasterChef Nekad i sad Pogledajte kako danas izgledaju bivši kandidati MasterChefa, u show su se vratila dobro poznata lica iz prošlih sezona!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene