želi realnu priču

Slavni šarmer želi snimiti nastavak kultne romantične komedije samo iz jednog razloga, objasnio je kojeg

Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Getty Images) Hugh Grant (Foto: Profimedia) Hugh Grant (Foto: AFP) Hugh Grant (Foto: Profimedia) +0 Hugh Grant (Foto: Profimedia) Galerija

Hugh Grant osvojio je svijet kao Will Thacker u film "Ja u ljubav vjerujem", a sada kaže kako bi volio snimiti nastavak tog filma samo kako bi pokazao što se dogodi zaista kada se ugase kamere.

Glumac Hugh Grant otkrio je kako bi rado glumio u nastavku hit-filma iz 1999. godine "Ja u ljubav vjerujem", a objasnio je i zašto.

Pogledaj i ovo Hugh Grant i Anna Eberstein - 10 turbulentan ljubavni život Teško je bilo pohvatati s kojom je ženom dobio koje dijete, a onda se napokon odlučio smiriti 2018. godine, no o jednoj stvari još šuti

"Volio bih napraviti nastavak jedne od romantičnih komedija u kojima sam glumio, samo da mogu pokazati što se zaista dogodi nakon što film završi", rekao je Grant u jednom intervjuu prije nekoliko dana. "Tako bih dokazao da je sve to jedna velika laž i da situacije kojima završi romantična komedija zapravo nisu sretan završetak", rekao je šarmantni glumac.

Konkretno, u filmu "Ja u ljubav vjerujem" Grant glumi Willa Thackera, vlasnika knjižare u Londonu, koji upravo u toj knjižari upoznaje Annu Scott (Julia Roberts). Par započinje romansu prepunu zanimljivih situacija zbog njezine slave, no na kraju završe sretno u braku s djetetom na putu.

"Volio bih da Julia i ja napravimo nastavak filma u kojem prolazimo kroz grozan razvod prepun skupih odvjetnika, u koji su uključena i djeca te rijeke suza. I da zbog toga likovi ostanu puni ožiljaka", našalio se Hugh te je istaknuo kako bi uživao da može napraviti takav film.

Upravo Hugh Grant zvijezda je brojnih romantičnih filmova koji su ga proslavili krajem 90-ih godina i početkom novog milenija. Već je nekoliko puta komentirao da mu nije jasno zašto su ti filmovi i dalje popularni. Ipak, priznao je kako mu je drago što ih ljudi gledaju i dalje, a obožavateljima je posebno za uho zapeo komentar na pitanje zbog čega ne glumi više u takvim filmovima.

"Ostario sam i ružan sam te debeo da bih i dalje glumio u romantičnim komedijama", našalio se Grant u jednom intervjuu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić Celebrity Zar i ona? Nina Badrić prolazila je kroz pravu dramu, morala je kontaktirati i policiju jer nije vidjela drugi izlaz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene