Bliži se kraj istrage

POLICIJA ZNA TKO JE UBOJICA? Očekuje se uhićenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Najvjerojatnije mi je da ju je ubio netko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Facebooka, neki psihopat koji je bio opsjednut Jelenom'.

Ubojica koji je Jeleni zadao više od 20 udaraca u glavu tupim predmetom na kanalu borčanskog naselja Crvenka, gdje je zadnji put viđena dok je trčala, svakog trenutka bi mogao biti uhićen zahvaljujući brojnim dokazima koji čekaju potvrdu vještačenja i ostalih analiza. Piše 'Telegraf.rs'.

Pogledaj i ovo showbuzz Traži pravdu MJEŠTANI PRESTRAVLJENI - DUH PJEVAČICE luta nasipom na kojem je ubijena

Izvor blizak istrazi tvrdi da je policija već upoznata s tim tko je počinitelj ovog strašnog zločina.

Dok policija detaljno pretražuje sve kuće u Crvenki u nadi da će pronaći predmet, najvjerojatnije čekić, kojim je pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović brutalno ubijena, mjštani se i dalje boje za svoju sigurnost. Navode kako u naselju trenutno ima više policajaca nego stanovnika. Forenzičari i dalje pretražuju mjesto na kojem je pronađeno Jelenino beživotno tijelo u nadi da će možda pronaći neki trag koji su ranije propustili.

Suprug pokojne Jelene, Zoran, ima svoju teoriju o ubojstvu. Ističe kako mu je teško zbog toga što su svi najprije posumnjali u njega. Prvo što je svima bilo sumnjivo je to da je Zoran, navodno kasno pozvao policiju, on tvrdi kako je nazvao prijatelja u policiji sat i pol nakon što se Jelena nije vratila s trčanja, u nadi da će locirati signal njezinog mobitela. Pojavila se i informacija kako je na rukama imao krv. Zoran kaže da o tome ne može govoriti zbog istrage, ali isto tako podsjeća da je svoju nevinost dokazao.

'Sumnjaju u mene, a kako ni žena koja čuva ovce, ni muž i žena koji su šetali, niti djevojka koja je vozila bicikl ništa nisu primjetili? Neka policija pronađe te ljude, oni znaju što se tog popodneva događalo na nasipu. Ne znam ni sam u što više da vjerujem, na koga da sumnjam i u koju verziju ubojstva da vjerujem. Ako se jadna borila i zapomagala, pa kako je moguće da je nitko čuo', pita se Zoran, a prenosi 'Telegraf.rs'.

'Nema govora o tome da smo se Jelena i ja posvađali na nasipu prije njezinog nestanka, kako je navodno netko vidio. Naprotiv, u zadnja tri meseca, otkako joj je majka oboljela od karcinoma, mi smo bliži nego ikad, a ja sam se trudio da budem pažljiviji nego ikad prema njoj. Jedina i prava istina je da smo mi imali brak za poželjeti', dodao je Zoran.

'Najvjerojatnije mi je da ju je ubio netko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Facebooka, neki psihopat koji je bio opsjednut njome. Čuo sam da je u Zemunu nađen auto sa tragovima njene krvi. Policija odlično radi svoj posao, a ja samo molim Boga da svirepi monstrum što prije bude iza rešetaka', rekao je Marjanović.

Nebojša Rojko nije osunjičen za ubojstvo i biti će vraćen u Srbiju početkom tjedna.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene