Sestra je kriva za sve!

Dvije raspjevane Kosovarke ne mogu se smisliti, a svađu je zakuhala treća osoba

Rita Ora i Dua Lipa (Foto: Instagram) Rita Ora i Dua Lipa (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Dua Lipa (Foto: Instagram) Rita Ora (FOTO: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) +0 Dua Lipa (Foto: Instagram) Galerija

Rita Ora i Dua Lipa u ratu su već nekoliko godina, a sve je počelo s Ritinom sestrom Elenom.

I dok su svi mislili kako su cure prijateljice, među njima se vodi pravi, mali rat.

Pogledaj i ovo Dua Lipa Jeste li stigli kupiti svoju? Dua Lipa rasprodala je koncert u Puli! U rekordnom roku nestale su sve karte za nastup ove svjetske senzacije

Radi se o mladim pjevačicama Riti Ori i Dua Lipi koje imaju puno toga zajedničkog osim istog posla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Za početak, obje su podrijetlom s Kosova, njihove obitelji se vrlo dobro znaju te su u prijateljskim odnosima već desetljećima, a dijele i nekoliko bliskih prijatelja poput pjevačice Charlie XCX.

No ako ste mislili kako su to odlični temelji za blisko prijateljstvo, prevarili ste se, jer kako prenose strani mediji, njih dvije se svakim danom sve manje podnose.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Prema tvrdnjama bliskih izvora za iste, cure se već neko vrijeme bore da jedna drugoj otmu sve, od mjesta na glazbenim ljestvicama do unosnih ugovora s raznim modnim brendovima. Jedan je poznati sportski brand dodatno produbio taj sukob kada je nakon Rite za zaštitno lice uzeo upravo Dua Lipu.

Kako se šuška, njihov sukob datira od prije nekoliko godina kada se Dua tek probijala u glazbeni svijet, a u tome ju je htjela spriječiti Ritina sestra Elena koja također radi u glazbenoj industriji. Razlog? Strah od toga kako bi Dua mogla zasjeniti njezinu sestru. Tako je Elena navodno činila sve kako bi sabotirala njezin uspjeh no bezuspješno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

"Naši se roditelji poznaju, a ja na neki način poznajem njezinu sestru", jednom je prilikom podrugljivo rekla Dua u intervjuu. Ne zaboravimo niti činjenicu kako Dua izvrsno surađuje s Ritinim bivšim dečkom Calvinom Harrisom, dok ona više ne smije izvoditi njihove suradnje od prekida.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

A sudeći prema brojkama na društvenim mrežama, glazbenim ljestvicama i na bankovnim računima, Dua je u posljednje vrijeme prestigla Ritu u svemu pa se čini kako će sukob potrajati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene