Strašan zločin

Priznao pokušaj silovanja bebe! Pomagala mu majka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ian Watkins, bivši pjevač britanskog rock benda Lostprophets, priznao je krivnju za počinjenje serije seksualnih zločina, među kojima i pokušaj silovanja bebe.

36-godišnji Ian Watkins uhićen je prošlog prosinca te optužen za 20 seksualnih prekršaja, među kojima se nalaze silovanje bebe te snimanje i posjedovanje nepriličnog sadržaja.

Isprva je negirao ove optužbe no jučer ih je priznao na sudu u Cardiffu pred kojim se vodi kazneni postupak protiv njega.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Nije joj lako! Ella Dvornik otkrila je u kakvim su se problemima našle njezine kćerkice: "Samo se nadam da neću i ja pokupiti"

Priznao je tako svoje zločine među kojima se nalazi i optužba za pokušaj silovanja bebe te poticanje jedne obožavateljice da zajedno s njim seksualno zlostavlja svoje dijete.

Osim njega, za zločine nad svojom djecom optužene su i obožavateljice, majke beba, koje su ih podvodile svom glazbenom idolu.

Ian je priznao i posjedovanje dječje pornografije kao i stvaranje iste, a na jednoj od fotografija, uzetih iz njegova laptopa, vidi se i seksualni čin sa životinjom.

Dokazi uzeti iz njegova kompjutera, laptopa i mobitela toliko su ekstremni i potresni da o njima sud nije želio govoriti u potankostima.

Dovoljno potresne bile su i činjenice kako su obožavateljice Ianu podvodile svoju djecu.

Dokaz za to vidljiv je u jednoj od poruka koju je Watkins poslao jednoj od njih.

'Ako pripadaš meni, tada mi pripada i tvoja beba', stoji u poruci pjevača koji je namjeravao bebe 'naučiti' i kako uzimati drogu.

Dokazi za njegova zločinačka djela zabilježena su i u obliku video snimki na kojima se jasno vidi kako vodi ljubav s maloljetnicama u hotelskim sobama.

Ianu će se kazna izreći 18. prosinca ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene