Nakon još jedne operacije

Plastična ljepotica slavna po aferi s Ronaldom u kritičnom stanju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Brazilski model Andressa Urach nekoliko se puta našla na operacijskom stolu kako bi promijenila neki dio svog tijela, no zbog zadnje operacije sada se bori za život.

Andressa Urach postala je poznata svjetskoj javnosti nakon što je otkrila kako je imala seks aferu sa slavnim Ronaldom. Iako je kasnije demantirala kako se išta takvo dogodilo s poznatim nogometašem, strani mediji nastavili su pratiti kontroverznu bujnu ljepoticu.

Pogledaj i ovo showbuzz U zdravom tijelu zdrav seksepil! FOTO: Erotično bildanje Nicole Bahls

Zvijezde pod pritiskom – plastični kirurzi na brzom biranju

Iako češće izaziva pažnju svojim izgledom, ovoga puta to nije slučaj. Naime, liječnici su joj uklonili gel koji joj je ubrzgan u stražnjicu. Rane su joj se inficirale, a  Andressa je završila u bolnici i bori se za život nakon što se podvrgnula još jednoj estetskoj operaciji kojom je htjela poboljšati svoj izgled.

'Moje tijelo je počelo upijati gel, lijepi se moje mišiće i zbog toga tkivo trune. Imam ogromne bolove, uzimam morfij svaka četiri sata i antibiotike', rekla je prije operacije na kojoj je završila u subotu zbog nepodnošljivih bolova i infekcije na lijevoj nozi. Strani mediji pišu kako joj je stanje kritično. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene