Sharon ima dokaze?

'Na sudu ću otkriti tko je odgovoran za smrt Michaela Jacksona'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sharon Osbourne, supruga slavnog britanskog rockera Ozzya Osbournea, svjedočit će na suđenju kompaniji AEG Live za koje smatra odgovornima za smrt kralja popa.

Sharon Osbourne navodno ima i dokaze protiv tvrtke AEG Live koja stoji iza promocije nikad održane turneje Michaela Jacksona.

Pogledaj i ovo Michael Jackson (Foto: Getty Images) zazire od medija Zbog ovih prizora Michaela Jacksona i sina na balkonu tada je izbio veliki skandal, a evo u kakvog je muškarca izrastao ovaj dječačić sa slike!

'Postoje ljudi u toj kompaniji koji su znali da njegovo zdravstveno stanje nije dobro, ali ih nije bilo briga. Nastupio on ili ne, oni bi ionako zaradili novac. Razgovarala sam s ljudima koji su mi točno to rekli. I reći ću o kojim je osobama riječ', rekla je 60-godišnjakinja Sharon bez imalo straha.

>> Obitelj traži 220 MILIJARDI kuna: 'Bio je emotivno paraliziran i pun prezira'

Za Michaelovu smrt 2009. već je proglašen krivim liječnik Conrad Murray, no obitelj kralja popa odgovornima smatra i pojedince iz promocijske kuće.

U njihovu na sudu će navodno svjedočiti i Michaelova bivša supruga Lisa Marie Presley, pjevačica Diana Ross, glazbenik Quincy Jones i pjevač Prince, pišu američki mediji.

Michaelova majka Katherine i njegovo troje djece, 16-godišnji sin Prince, 15-godišnja kćer Paris i 11-godišnji Blanket, podigli su tužbu protiv AEG Live i kao odštetu zahtijevaju 40 milijardi dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene