Urnebesni stihovi

VIDEO Mislili ste da su srpski narodnjaci loši? Poslušajte OVO!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Ti si razlog što su nam djeca ružna', 'Ona je dobila prsten, a ja prst' - ima još!

Srpski narodnjaci postali su poprilično popularni među mlađom generacijom, a imaju svoje fanove i među starijim generacijama. Kažu da se o ukusima ne raspravlja, a da je narodnjak - narodnjak, bez obzira s kojeg je kontinenta - tu se pjeva o propalim ljubavima, prvim poljupcima, majkama i sinovima, nazdravlja se i lomi čaše i slično. Taj je zanos zahvatio i američke country zvijezde pa su i one snimile pjesme koje imaju nevjerojatne nazive i stihove.

Pogledaj i ovo showbuzz turbofolkom Trube i harmonika u hrvatskim pjesmama: 'Ja mislim da je to greška'

Narodnjaci: Pjesmuljci od kojih boli glava

Ima tu mjesta i za humor pa se tako 'američki narodnjak' zove - 'Ti si razlog što su nam djeca ružna' (You're the Reason Our Kids are Ugly) koji pjevaju Lorretta Lynn i Conway Twitty.

John Denver svojevremeno je pjevao o idealnoj ljubavi koju je 'ubila istina' - voljena se iz princeze iz bajke pretvorila u vješticu pa je tako nastala pjesma 'Vadi taj jezik iz mojih usta, jer želim da te poljubim za kraj' (Get Your Tongue Out of my Mouth).

Jimmy Buffett pjeva 'Ako ti telefon ne zvoni, ja sam' (If The Phone Doesn't Ring It's Me).

Chuck Mead opjevao je prekid veze pjesmom nazvanom 'Ona je dobila prsten, ja prst'. On je pjevao o tome kako se veza mijenja čim ženi staviš vjenčani prsten, a par iz pjesme se razveo i supruga je uzela svu imovinu.

Grupa Big & Rich objavila je pjesmu 'Čuvaj konja, jaši kauboja' (Save A Horse, Ride A Cowboy), a Deana Carter snimila je pjesmu naziva 'Zar sam zbog ovoga obrijala noge' (Did I Shave My Legs For This), u kojoj pjeva o tome kako njen muškarac iz večeri u večer umjesto nje sređene bira televizor i pivo. Nije vrijedan ni brijanja nogu, a kamoli sređivanja i visokih potpetica...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene