Izvan kontrole

Dani slave daleko su iza nje: Nekad ikona ljepote opet hospitalizirana, obitelj je zabrinuta za njezino stanje

Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto:Profimedia) +0 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Galerija

Heather Locklear zadnjih mjeseci ima puno problema sa zakonom.

Heather Locklear, 56-godišnja zvijezda nekad popularne serije ''Melrose Place'', hospitalizirana je početkom tjedna nakon što je počela prijetiti da će se ubiti. Kako pišu strani mediji, sve je počelo s ljubomornim ispadom zbog sumnji da ju je zaručnik Chris Heisser prevario, a onda je napala svoju majku i oca koji su je u tom trenutku željeli smiriti i pokušavali joj pomoći. Hitnu pomoć nekako je ipak uspjela nazvati njezina majka. Dok su je vozili u bolnicu, stavili su joj čak i lisice.

Pogledaj i ovo Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) nekadašnja ljepotica Prvi put u javnosti u šest mjeseci: Iznenadila zaokretom u svom životu, a neke je zbunio izostanak posebnog detalja

Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nekad slavna ljepotica uhićena je već i u veljači ove godine zbog optužbi o nasilju nad spomenutim zaručnikom. Poslije tog incicenta dva je mjeseca provela na rehabilitaciji, no njezina obitelj sada se boji da bi se opet mogla vratiti alkoholu i drogama zbog stanja u kojem se nalazi.

Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Dani slave daleko su iza Heather. Glumica je ikona ljepote postala kada se u seriji ''Dinastija'' pojavila kao Sammy Jo Carrington, a publici je najpoznatija kao Amanda Woodward iz ''Melrose Placea''.

Heather iza sebe ima dva braka. Za gitarista Richieja Samboru bila je udana od 1994. do 2007., a za Tommyja Leeja vjenčala se 1986., no brak se raspao 1993. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene