nekadašnja ljepotica

Prvi put u javnosti u šest mjeseci: Iznenadila zaokretom u svom životu, a neke je zbunio izostanak posebnog detalja

Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +0 Heather Locklear (Foto: Getty Images) Galerija

Heather Locklear odrađivala je obveze pa je bila i na benzinskoj postaji i izgledala je puno bolje nego prije kada su ju snimili fotografi.

Nekadašnja glumačka zvijezda Heather Locklear (59) rijetko se pojavljuje u javnosti i pritom šokira svojim izgledom, no sada je čak izgledala bolje. 

Pogledaj i ovo Heather Locklear (Foto: Profimedia) konačno sretna Sve je zabrinula izgledom i brojnim skandalima, ali sad je sve glasine opovrgnula jednom fotografijom

Heather je viđena u Los Angelesu na benzinskoj postaji. Bilo je to prvi put u skoro šest mjeseci da se pojavila u javnosti i nosila je majicu kratkih rukava i hlače od trenirke, a oko struka je svezala majicu. Sva odjeća joj je bila s vojničkim uzorkom dok je zaštitna maska za lice bila sličnog tona i svezala je i maramu oko vrata. 

Majica joj je padala s jednog ramena i činilo se da nema grudnjak. Kosu je imala svezanu u rep i prilično je dobro izgledala. Na ruci nije imala dijamantni zaručnički prsten koji joj je dao njen dugogodišnji dečko Chris Heisser (58). Fotografije pogledajte ovdje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear)

Kako piše Daily Mail, to ne znači da je zvijezda serije "Melrose Place" prekinula zaruke sa Chrisom nego je skinula prsten zbog mjera opreza dok obavlja razne obveze po Los Angelesu. 

Inače, par je bio u vezi još u srednjoj školi, no nakon tog školskog razdoblja nastavili su dalje sa životom. Obnovili su svoju ljubav u jesen 2017. 

Locklear je posljednjih nekoliko godina punila medijske stupce svojim problemima s alkoholom i nasiljem. Naime, ožujku 2018. Heather je tukla zaručnika Chrisa, a njen brat je zvao policiju. Kada su došli policajci, prijetila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji.

Ipak, par je kasnije nadvladao sve probleme te je Heisser pomogao glumici s odvikavanjem te se čini da Heather napokon dobro napreduje po pitanju svoje ovisnosti. 

Inače, Heather je poznata i po ulozi Sammy Jo Carrington u sapunici "Dinastija" koja se emitirala od početka 80-ih godina. Pratili su ju gledatelji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj. Žene su nekad htjele izgledati poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najljepših žena, no danas je tek sjena ljepotice kakva je bila.

Heather je punila medijske stupce i svojim vezama sa slavnim glazbenicima. Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarem grupe Mötley Crüe, Tommyjem Leejem koji se kasnije oženio i Playboyjevom zečicom. Njihova veza je intrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitarista grupe Bon Jovi, Richieja Samboru. Par se vjenčao u Parizu 1994. godine te su dobili kćer Avu (22). Razveli su se 2006., a zbog kćeri su ostali u dobrim odnosima.

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene