Opet drama

'Izaći će van prije ili poslije, mogla bi biti njegova kći'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Taman kada se već i zaboravilo na tračeve tko je pravi otac Khloe Kardashian, oni su se pojavili opet!

Sjećate se priče kako Khloe uopće nije Kardashian, već da joj je otac američka nogometna zvijezda O.J.Simpson koji je trenutno u zatvoru optužen za ubojstvo supruge? E pa sada se oglasio i menadžer O.J.-a koji tvrd i kako bi on doista mogao biti Khloein otac.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 11 Kratko i jasno! Khloe Kardashian dala je do znanja što misli o zlobnim komentarima pratitelja pa oštro vratila jednom na sljedeće pitanje

Ellen šokirana iznošenjem obiteljskih tajni u javnost!

'Izaći će van prije ili poslije. Khloe bi mogla biti njegova kćer', rekao je Norman Pardo za Touch magazine. 'Kada mu god to spomenem smije je. Simpsoni i Kardashiani su zajedno ljetovali. Jako su se zabavljali. Kris je varala Roberta, bila je poznata po tome što se voli dobro provoditi', dodao je Pardo.

Kardashiani su bili na strani O.J.-a dok je trajalo suđenje za ubojstvo 1995. Iako je Kris Jenner priznala kako je prevarila tadašnjeg supruga Roberta, oko očinstva nije bilo sumnje. 'Nikada nisam čula veću glupost. Bila sam tamo, znam tko je otac, ja sam je rodila. Svi u obitelji su se šalili jer je Khloe uvijek bila svjetlije puti a nije imala tamnu kosu kao svi ostali', rekla je Kris priošle godine na tu temu.

Izgleda da je trakavica oko očinstva tek tahuktava, a uz bračne probleme Khloe Kardashian sada će se opet suočiti s istim tračevima.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene