Što vi kažete?

Mrdanje guzom ili goli slikar: Koji vas se nastup u Supertalentu više dojmio?

Brent Ray Fraser, Sarah Seifert (FOTO: Dnevnik.hr) Brent Ray Fraser, Sarah Seifert (FOTO: Dnevnik.hr) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Sarah Seifert u Supertalentu (Foto: PR) Brent Ray Fraser, Sarah Seifert (FOTO: Dnevnik.hr) Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Brent Ray Fraser ili Sarah Seifert? Koji vas je nastup više oduševio?

Brent Ray Fraser i Sarah Seifert zasigurno su jedni od najupečatljivijih natjecatelja showa Supertalent. Oboje su podigli puno prašine, njihovi nastupi nisu se svidjeli Martini Tomčić, a show koji su izveli postao je glavni predmet rasprave na svakoj kavi.

Pogledaj i ovo Sarah Seifert (Foto: Instagram) Svi opet pričaju o njoj Crnokosa Vukovarka koja je iziritirala i Šuput napokon se zaljubila: ''Žene me pljuju jer su ljubomorne''

Za sebe će oboje reći da su umjetnici, no kako u svojoj točki pokazuju i intimnije dijelove tijela, onda nije ni čudno da izazivaju brojne polemike.

No nema biznisa bez showbiznisa! Možda je tako najlakše sažeti sve ono o čemu bruji domaća javnost. Ipak, Brent i Sarah kažu da su umjetnici, a umjetnost ima za zadatak provocirati, pa vjerojatno tu i dolazimo do odgovora od kuda takav ''show'' na pozornici.

Nastup Sarah na Supertalentu ovoj je mladoj Vukovarki otvorio brojna vrata. Danas je i prezaposlena te ne žali ni trenutka što se prijavila na ovaj projekt. Brent je već stekao brojne poklonike, no tko zna, možda nakon ovoga bude više ''gažirao'' u Lijepoj Našoj.

 

Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Nagi slikar u Supertalentu naslikao portret Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Mi vam donosimo videa oba nastupa, a vi nam u anketi recite čiji vam je bolji? Twerkanje ili neobično slikanje golog slikara?

Čiji vam se nastup više svidio?

  • Twerkerica Sarah
  • Goli slikar Brent
  • Oba nastupa su odlična
  • Nisu mi se svidjeli nastupi

Ukupno glasova:


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene