Bizarno i čudno

Poslije priča da su oko vrata nosili bočicu s krvlju onog drugog, Billy Bob Thornton ispričao istinu o vezi s Jolie

Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Getty Images) +0 Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Galerija

Angelina Jolie i Billy Bob Thornton u braku su proveli tri godine

Krajem devedesetih Angelina Jolie i Billy Bob Thornton bili su u strastvenoj vezi o kojoj se i dan danas priča. Upoznali su se dok je Thornton bio zaručen s Laurom Dern, a Jolie je bila u vezi s Timothyjem Huttonom. Par se na kraju vjenčao u svibnju 2000., ali su krah braka doživjeli već tri godine poslije.

Pogledaj i ovo showbuzz turbulentan život Kao tinejdžerka je tužila roditelje, odbija se skidati zbog uloga, a da joj je dečko oženio drugu saznala iz medija

Njihov odnos javnosti i medijima oduvijek je bio zanimljiv, pogotovo dio u kojem se navodilo da su oko vrata nosili bočice s krvlju onog drugog.

Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Billy Bob Thornton, Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Ma to je zapravo bilo jako jednostavno. Lagano smo piknuli prst i razmazali kapljicu krvi po bočici, a usput smo se dogovorili da ćemo ogrlice nositi kad ne budemo zajedno. Ali kad sam o tome čitao u novinama, činilo se kao da oko vrata nosimo kante pune krvi'', našalio se oskarovac.

Thornton je u najnovijem intervjuu objasnio kako je taj dio, kao i puno onoga što se godinama pisalo o njima, bilo preuveličano.

''Nije to bilo tako ludo kao što se pričalo. No istina je da je Angelina i danas moja prijateljica, ona je sjajna osoba'', priča Bob. Dodao je da su se zbilja voljeli, ali da su im se životni smjerovi razišli, zbog čega su i odlučili prekinuti.

''Jedini razlog zbog kojeg i danas nismo zajedno jest to što smo potpuno drukčiji'', tvrdi glumac.

Bob je od 2014. u braku s Connie Angland, a Jolie trenutačno rješava brakorazvodnu parnicu s Bradom Pittom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene