Još malo pa 62. godine!

Nekad obožavani glumac dugo je bio zatvoren u kući zbog tužnog razloga, a evo kako izgleda 30 godina nakon najveće slave!

Jim Carrey Jim Carrey Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey - 2 Jim Carrey - 1 Jim Carrey - 3 Jim Carrey - 4 Jim Carrey Kako je Grinch ukrao Božić, Jim Carrey Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey i Renee Zellweger (Foto: AFP) Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) Jim Carrey i Jenny McCarthy (Foto: AFP) +3 Jim Carrey, Ginger Gonzaga (Foto: Profimedia) Galerija

Jim Carrey viđen je u javnosti nakon dugo vremena i to u društvu svojih slavnih prijatelja s kojima je proslavio nadolazeći rođendan.

Holivudski glumac Jim Carrey u posljednje se vrijeme ne pojavljuje često u javnosti i uglavnom boravi u svojoj kući, pa su njegove najnovije paparazzo fotografije iznenadile njegove obožavatelje.

61-godišnji Jim pojavio se na uranjenoj proslavi svog rođendana u Zapadnom Hollywoodu u društvu nekoliko slavnih prijatelja, točnije Jimmyja Kimmela, Adama Sandlera, Setha Greena, Jeffa Rossa, Dustina Hoffman i Billa Burra. Iako potpuno drugačijeg imidža nego inače, paparazzi su uspjeli uočiti Jima koji sada ima dugu smeđu kosu i pokoji kilogram više nego inače.

Glumcu je rođendan 17. siječnja i nije poznato zašto ga proslavio ranije, ali snimljen je kako napušta restoran s poklonom i tortom koje je odnio u SUV koji ga je čekao ispred.

Od najvećih dana Jimove slave prošlo je tridesetak godina, a uz bogatu glumačku karijeru Jim je vodio i zanimljiv ljubavni život i pred oltar je stao dvaput. S bivšom glumicom Malissom Womer vjenčao se 1987. godine, a iste godine su dobili i kćer Jane Erin. Razveli su se 1995. godine, a Jim se godinu kasnije vjenčao s kolegicom iz filma "Glup i gluplji", Lauren Holly. Ni taj brak nije potrajao, zajedno su bili manje od godine dana.

Ljubio je i kolegicu Renee Zellweger, s kojom je glumio u kultnom filmu "Ja, ja i Irena", a u jednom je intervjuu iznenadio sve kada je rekao da je upravo ona bila ljubav njegova života.

"Istina je, Renee je bila ljubav mog života. Bila je posebna za mene, jako posebna. Mislim da je divna", ispričao je glumac onda.

Jim je ljubovao i s January Jones 2002. godine, a bio je i u vezi s manekenkom Jenny McCarthy. Njihova veza potrajala je do 2010. godine, nakon čega su izjavili da su ostali sjajni prijatelji.

2012. godine upoznao je Cathrionu White, a njihova ljubavna priča imala je, nažalost, tragičan kraj. U rujnu 2015. godine nju su pronašli mrtvu, a kasnije je utvrđeno kako je preminula od posljedica predoziranja. Jimu je nakon tog tragičnog događaja dugo vremena trebalo da se ponovno odluči na izlaske, a njezina ga je obitelj proglasila glavnim krivcem.

Točnije, optužili su ga da ju je zarazio spolno prenosivom bolešću i nabavljao joj drogu kojom se predozirala.

Jim je u javnosti otvoreno progovorio o svojoj borbi s depresijom i priznao da se posebno loše osjećao nakon filma "Man on the Moon" u kojem je glumio komičara Andyja Kaufmana.

"Tek tada sam shvatio koliko se mogu izgubiti u nekoj ulozi i počeo sam se pitati tko je zapravo Jim Carrey", izjavio je Jim u intervjuu za The Talks.

No njegova prva supruga Melissa i sama je ranije ukazala na znakove depresije s kojima se borio i izjavila kako joj nije bilo lako s njim. Jim je godinama kozumirao antidepresive, bio je ovisan o alkoholu i opijatima.

"Ljudi pričaju o depresiji cijelo vrijeme. Razlika između depresije i tuge jest u tome što tuga nastaje iz slučajnosti, što god ti se dogodilo ili ti se nije dogodilo, žalovanje ili što već. Depresija je kada tvoje tijelo kaže j*bi se, ne želim više biti ovaj lik, ne želim više nositi ovu masku koju si stvorio u svijetu. Trebate shvatiti riječ 'depresija' kao 'duboki odmor'. Vaše tijelo treba biti u depresiji. Treba duboki odmor od lika kojeg ste pokušavali glumiti", izjavio je Jim u jednom od razgovora za Toronto International Film Festival.

Jima su osim uloge u filmu "Maska" proslavile i uloge u filmovima "Glup i gluplji", "Svemogući Bruce", a za ulogu u filmu "Truman Show" nagrađen je Zlatnim globusom.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Petrin - 1 Maja Petrin - 6 Maja Petrin - 7 Maja Petrin - 5 +11 Maja Petrin - 1 Celebrity Životna priča glumice za koju ni 10 godina poslije mnogi ne vjeruju da je više nema, imala je samo 41 godinu kad nas je napustila

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 13 Kate Moss - 12 Kate Moss - 11 Kate Moss - 10 +31 Kate Moss - 9 Nekad i sad Nekad je bila ikona ljepote za kojom su se otimali poznati modni brendovi, a onda je pokleknula pod teretom slave i porocima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene