Više ni traga plavoj kosi

Pamtite hit ''Dodirni mi kolena''? Iznenadit ćete se kad vidite kako danas izgleda jedna od najvećih zvijezda bivše države koja ga je pjevala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zana Nimani bila je pjevačica grupe koja je po njoj dobila ime, a iz susjedne nam Srbije preselila se u Kanadu prije 25 godina i od tada se nije vratila.

Beogradska grupa Zana žarila je i palila regionalnom glazbenom scenom bivše Jugoslavije, a njezina prva pjevačica Zana Nimani bila je jedna od najvećih i najpopularnijih zvijezda.

Porijeklom iz Albanije, Zana je bila ljepotica za kojom su uzdisali muškarci diljem bivše države, a vijest da se seli u Kanadu prije 25 godine mnoge je rastužila i nikada to nisu prežalili.

I sama grupa koju su davne 1979. godine osnovali Zoran Živanović i Radovan Jovičević dobila je ime po njoj, a njihov hit "Dodirni mi kolena" koji je napisala Marina Tucaković i dalje se izvodi i rado sluša, a 1999. godine obradila ga je i Severina. Snimila je i duet "Jabuke i vino" sa Željkom Bebekom, a pamte ju i po pjesmama "Majstor za poljupce", "Rukuju se rukuju", "Mladiću moj" i drugima. 

Zana je svoju grupu odlučila napustiti 1984. godine kako bi pokušala ostvariti solo karijeru, a dvije godine kasnije objavila je album "Noćas pevam samo tebi" i to je bio ujedno i njezin posljednji potez u svijetu glazbe. Šuškalo se kako je grupu napustila zbog ljubavne veze s Radovanom, ali to nikada nije bilo službeno potvrđeno. Nedugo nakon toga udala se za supruga Đorđa Šiškina, s kojim je dobila kćer Teu. S njih dvoje se ubrzo preselila u Kanadu, gdje i danas živi.

Zana se u Beograd nikada nije vratila i glazbenu je karijeru ostavila daleko u prošlosti, a danas prema pisanju srpskih medija radi kao menadžerica u jednoj financijskoj tvrtki.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meadow Walker (Foto: Instagram) Nekad i sad Kćer tragično preminulog glumca svi pamte kao preslatku djevojčicu, danas je odrasla žena i teško bismo je prepoznali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene