Kao da nije ona!

Kćer tragično preminulog glumca svi pamte kao preslatku djevojčicu, danas je odrasla žena i teško bismo je prepoznali!

Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meadow Walker (Foto: Instagram) Galerija

Meadow Walker danas je manekenka i uspješno je odradila svoju prvu modnu reviju na predstavljanju nove Givenchy kolekcije u Parizu.

Meadow Walker većina pamti kao preslatku djevojčicu s kojom je njezin tragično preminuli otac i glumac Paul Walker obožavao pozirati i družiti se, a ta je djevojčica danas odrasla u prekrasnu mladu ženu koja je upravo odradila svoju prvu modnu reviju i teško bismo je prepoznali da ne znamo o kome je riječ.

Pogledaj i ovo Meadow Walker (Foto: Instagram) presretna je! Udala se kći tragično preminulog glumca, a svima je za oko zapelo tko ju je otpratio do oltara!

22-godišnja Meadow prošetala se pistom na Pariškom tjednu mode, samo dva mjeseca nakon što je započela karijeru u svijetu mode kao zaštitno lice kampanje modne kuće Proenza Shouler.

"Hvala Mattu na potpunoj podršci i odlučnosti da me sigurno dovede iz New Yorka u Pariz. Hvala svima koji su sudjelovali u ovome. Osjećam beskrajnu zahvalnost i ljubav prema svima vama", napisala je Meadow na Instagramu uz video koji je objavila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Na njezin uspjeh u svijetu mode ponosni su i kolege njezina oca Paula iz filmskog serijala "Brzi i žestoki", među kojima i glumica Nathalie Emmanuel.

"Anđele, jako sam ponosna i uzbuđena zbog tebe", napisala joj je u komentarima.

Kada je njezin otac izgubio život u tragičnoj prometnoj nesreći, Meadow je imala samo 15 godina, a obožavatelji ih tijekom posljednjih nekoliko godina nisu prestali uspoređivati. Paul je kćer dobio u vezi s bivšom Rebeccom Soteros, koja se čak za glumčeva života preselila u Kaliforniju kako bi se više zbližio s malenom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene