okrenula ploču

Bila je jedna od naših omiljenih pop pjevačica, pa se naglo povukla iz javnosti, a sada se vratila u nešto drugačijem izdanju

Vesna Pisarović Vesna Pisarović Anamaria Batur/DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Pisarović Vesna Pisarović - 4 Vesna Pisarović +0 Vesna Pisarović (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Galerija

Vesna Pisarović je na tvrđavi Barone u Šibeniku po prvi put predstavila svoj jazz projekt.

Pjevačica Vesna Pisarović na glazbenoj sceni pojavila se početkom 2000-ih i u kratkom roku postala je jedna od omiljenih domaćih pop pjevačica.

Pogledaj i ovo Vesna Pisarović u Ciboni - 2 I dalje je omiljena! Vesna Pisarović za dugoočekivani koncert u Ciboni odabrala je outfit koji je dokazao da je u formi isto kao i na vrhuncu karijere!

Pjesme poput "Jutro donosi kraj", "Da znaš" i "Da sutra umrem" donijele su joj vojsku obožavatelja i s vremenom su stekle kultni status te se i danas redovito vrte na radio postajama, a neizostavne su i na tulumima, dočecima Nove godine i sličnim proslavama.

Vesna je 2002. godine predstavljala Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije u Talinu s pjesmom "Sasvim sigurna" te je osvojila 11. mjesto. Dvije godine kasnije predstavila se kao autorica pjesme "In the disco" koju je izveo predstavnik Bosne i Hercegovine Dean i natjecanje završio na devetom mjestu.

Šok za obožavatelje uslijedio je kada se 2006. godine naglo povukla sa scene i iz Zagreba odselila u Haag, a potom u London kako bi studirala jazz pjevanje. Po završetku studija novi dom pronašla je u Berlinu gdje se u jesen 2009. godine udala za sina političara Milorada Pupovca, Ozrena, a o njihovom privatnom životu ne zna se puno.

"Što ako kažem da je lijepo i sretno i sve pokvarim, onda bolje da šutim", kratko je prokomentirala svoj brak za IN Magazin kada se prošle godine sa suprugom odlučila vratiti živjeti u Hrvatsku.

Povratnički nastup koji je domaća publika s nestrpljenjem iščekivala dogodio se na ovogodišnjoj Dori gdje je, nakon natjecateljskog dijela, izvela hitove "Tako mi nedostaješ" i "Neka ljudi govore" te pjesmu s kojom nas je prije 19 godina predstavljala na Eurosongu.

Njezin veliki povratnički koncert u Zagrebačkom Domu sportova nekoliko puta je odgađan zbog pandemije koronavirusa, a zadnji potvrđeni datum je 12. studenog 2021.

No vrijeme do svojeg velikog koncerta ipak je odlučila skratiti manjima.

Vesna je u četvrtak navečer na tvrđavi Barone u Šibeniku s jazz kvartetom po prvi put predstavila svoj jazz projekt i album "Naša velika Pjesmarica".

U intimnoj atmosferi i pod prigušenim svijetlom, Vesna se predstavila u nešto drugačijem izdanju, a iako je promijenila glazbeni izričaj, ostala je gotovo ista kao i na početku karijere.

Na Instagramu je najavila i sljedeći koncert na kuli Kamerlengo u Trogiru 7. kolovoza te je potvrdila i da će publika tamo imati priliku čuti neke od njezinih najvećih hitova.

Kako je Vesna izgledala kada se tek pojavila na sceni i koliko se od tada (nije) promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene