Vrijeme ide, ona je ista

Osvojila je svijet prije više od 20 godina kao omiljena ubojica vampira, a i poslije toliko vremena izgleda potpuno jednako!

David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Galerija

Sarah Michelle Gellar bila je jedna od najpoželjnijih glumica Hollywooda 90-ih godina, a danas iznenađuje sve svojim mladolikim izgledom.

Američka slatkica Sarah Michelle Gellar nekoć je bila najtraženija glumica Hollywooda, a kada se pojavila u glavnoj ulozi serije "Buffy, ubojica vampira" nitko joj nije bio ravan. Danas 44-godišnja glumica i dalje aktivno radi na brojnim projektima, a svi se slažu kako izgleda kao da ni dana nije ostarjela.

Pogledaj i ovo James Marsters Godine prolaze! Gledali smo ga u hit-seriji 90-ih, nakon dugo vremena pojavio se u javnosti i mnogi ga nisu prepoznali, pogađate o kome je riječ?

Mladolik izgled Sarah održava već godinama, a svojom pojavom izaziva ljubomoru kod mnogih. Jednako mladolikim izgledom možete pohvaliti i njezin suprug, glumac Freddie Prinze Jr., s kojim je glumica u braku od 2002. godine. Iako su ispočetka mnogi sumnjali u njih, i danas su zaljubljeni kao prvog dana te na Instagramu često dijele zajedničke romantične fotke.

"Obožavamo provoditi vrijeme zajedno i zaista se volimo", kazala je Sarah jednom prilikom, a otkrila je i kako su se, kada su postali roditelji, dogovorili da će samo jedno od njih raditi, dok će drugo ostati kod kuće s djecom. Par se upoznao 1997. godine na snimanju filma "Znam što si radila prošlog ljeta", ali počeli su hodati tri godine kasnije. Pred oltar su stali u Meksiku 1. rujna 2002.

Na petu godišnjicu njihova braka Sarah Michelle je službeno uzela suprugovo prezime Prinze, no u poslovnom svijetu i dalje je oslovljavaju po djevojačkom prezimenu.

"Okrutne namjere", "Znam što si radila prošlog ljeta" i "Vrisak 2" samo su neke od uspješnica u kojima se Gellar pojavila, a sa suprugom je glumila i u filmskoj adaptaciji crtića "Scooby Doo".

Sarah Michelle Gellar glumi od svoje šeste godine, a tijekom zavidne karijere dobila je i povelik broj priznanja za svoj rad. Osim glumom i produkcijom, Gellar se bavi i kuhanjem, a u SAD-u je osvojila publiku svojom emisijom. Objavila je i kuharicu, a od hobija koji je kasnije postao i unosni posao ne namjerava odustati tako skoro.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela +13 Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Anatacha nam je otkrila jesu li joj se roditelji javili nakon Supertalenta i što su joj rekli nakon što su je vidjeli u showu!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene