neka druga vremena

Sjećate li se kad su Nives iz helikoptera iznijeli golišavi frajeri omotani lancima? Tada je bičevala i našeg poznatog mistera!

Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Neja Markičević/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Promocija spota Nives Celzijus za pjesmu Bijesna, 2008. godina Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +19 Nives Celzijus - 3 Galerija

Isplivale su fotografije sa spektakularne promocije kontroverznog spota Nives Celzijus za pjesmu "Bijesna".

Svestrana Nives Celzijus već je dugi niz godina prisutna na domaćoj sceni, a oduvijek je znala kako privući pažnju javnosti.

Sada su isplivale fotografije s promocije spota za njezinu pjesmu "Bijesna" iz 2008. godine. Nives je tada pred jarunski klub Gallery stigla u helikopteru i u posljednjem trenutku je odustala od planiranog skoka padobranom, i to zbog vremenskih prilika koje to nisu dopuštale.

Pred klubom ju je dočekalo 15 golišavih manekena koji su bili vezani lancima, a dvojica od njih su Nives iznijeli iz helikoptera. Nives je nosila seksi crnu haljinu sa srebrnim kristalićima u obliku zvjezdica te je po dolasku pred klub pozirala okružena manekenima koji su klečali ispred nje.

Uslijedila je promocija provokativnog spota u kojem je, među ostalim, simulirala vođenje ljubavi s potpuno golim muškarcem na crvenim plahtama. U spotu je također jahala i bičevala polugolog Dinu Bubičića, bivšeg mistera Hrvatske koji je također bio prisutan na promociji, ali je, za razliku od ostalih manekenka, nosio odijelo. Vrhunac provokacije u bio je poljubac između dvojice muškaraca koji je Nives s užitkom promatrala.

Spot trenutno nije dostupan na YouTubeu, a kako je izgledala njegova spektakularna promocija, prisjetite se u galeriji.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Zlokić Aleksandra Prijović - 1 In Magazin: Jasna Zlokić Jasna Zlokić +11 Jasna Zlokić Celebrity Jasna Zlokić komentirala Aleksandru Prijović, evo čemu se nikako ne može načuditi: "Poslušala sam nekoliko njezinih pjesama i došla sam do zaključka…"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Caroline Rhea - 15 Caroline Rhea - 16 Caroline Rhea - 5 Caroline Rhea - 12 +21 Caroline Rhea - 10 Nekad i sad Glumice koja je bila velika zvijezda hit-serije 90-ih godinama nije nigdje bilo, pa je njezin izlazak u javnost sada sve iznenadio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene