Još je zgodan!

Domaći ljepotan skandalozne prošlosti dugo se nije pojavljivao u javnosti, a danas ga više nije lako prepoznati!

Dino Bubičić Dino Bubičić Igor Soban/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Bubičić Dino Bubičić Dino Bubičić Dino Bubičić Dino Bubičić Dino Bubičić - 8 Dino Bubičić - 7 Dino Bubičić - 2 Dino Bubičić - 3 Dino Bubičić - 4 +19 Dino Bubičić - 5 Galerija

Dino Bubičić vratio na modnu pistu na četvrtom izdanju modne platforme Atelier.

Bivši maneken i Mister Hrvatske Dino Bubičić prije nekoliko godina povukao se iz javnosti, no u zadnje vrijeme sve se češće počeo pojavljivati na događajima koji okupljaju poznate Hrvate.

Događaj koji nikako nije mogao propustiti bilo je četvrto izdanje modne platforme Atelier 2023, zbog kojeg se vratio i na modnu pistu, a kako je to izgledalo pogledajte u galeriji.

Danas 41-godišnji Dino nije se puno promijenio od slavnih dana, barem što se tiče njegova isklesana tijela, no godine su ostavile traga na njegovoj kosi, koja je sada potpuno sijeda.

O svojoj sijedoj kosi progovorio je jednom prilikom za naš In Magazin.

"Slušam s vremena na vrijeme da muškarcima, odnosno meni, dobro stoji sijeda, ja je ne skrivam, genetski je tu i godine su napravile svoje, nosim se dobro s time i mislim da čak ima neki pozitivan efekt u svemu tome i da žene dobro gledaju na to, sa smiješkom", kazao je prošle godine.

Dino je jedan od najpoznatijih hrvatskih mistera koji se ovom titulom okitio davne 2008. godine, a nakon toga je ostvario zavidnu manekensku karijeru. Medijske stupce punio je i svojim privatnim životom, posebice nakon što se oženio bivšom misicom Ivanom Paris koju je upoznao u reality showu "Farma".

Vjenčali su se u Puli studenom 2010. i zajedno dobili dvojicu sinova, Noela i Leonida, a razveli su se nakon devet godina braka.

Prije nego što je osvojio titulu mistera, Dino je bio 4 mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima. O tadašnjem životnom periodu pisao je u knjizi "Od dilera do mistera", u kojoj je otkrio i detalje svoje veze s Vlatkom Pokos.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Ivica i Janica Kostelić +22 Ivica i Janica Kostelić Zanimljivosti Janica Kostelić prvi put snimljena u šetnji s drugim djetetom, koje je na svijet stiglo prije manje od mjesec dana

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 1 +26 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Celebrity Bojana Gregorić Vejzović pohvalila se zgodnim sinom: "Vrijeme leti, i dječaci postaju mladići"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene