u društvu prijateljice

Janica Kostelić prvi put snimljena u šetnji s drugim djetetom, koje je na svijet stiglo prije manje od mjesec dana

Janica Kostelić Janica Kostelić Marko Lukunić/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Ivica i Janica Kostelić Ivica i Janica Kostelić Ivica i Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić - 1 Janica Kostelić - 2 +16 Janica Kostelić - 3 Galerija

Janica Kostelić rodila je krajem rujna, a sada je prvi put viđena u javnosti s drugim djetetom. Šetala se Zagrebom u društvu prijateljice.

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić snimljena je u prvoj javnoj šetnji s dugim djetetom. 

Video je objavio portal Cover Style, a na njemu možemo vidjeti kako se bivša sportašica šeta u društvu prijateljice Tkalčićevom ulicom. Gurala je kolica, a na sebi je imala crne traperice i ružičasto-ljubičastu jaknu. Također možemo vidjeti i da je brzo vratila svoju vitku figuru. 

Janica je već majka četverogodišnjeg sina Oskara, kojeg vješto skriva od javnosti, kao i svojeg partnera.

Četverostruka olimpijska pobjednica i peterostruka svjetska prvakinja u alpskom skijanju uspješno je zatajila i vijest o prvoj trudnoći te ju je podijelila samo s najbližim članovima obitelji i prijateljima, a sina je rodila 1. siječnja 2019. u Zagrebu, nakon čega se povukla iz javnosti.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Kocsis Nela Kocsis Nela Kocsis - 5 Nela Kocsis - 3 +20 Nela Kocsis - 2 Celebrity Atraktivna osječka glumica oduševila svojom pojavom na javnom događanju nakon dugo vremena, čak su i zanimljive čizme pale u drugi plan!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - Bloom - 6 Maja Šuput - Bloom - 3 +25 Maja Šuput - Bloom - 5 Celebrity Prizor Maje Šuput u Miamiju zasjenio je njezin neodoljivo sladak sin, a sve je dodatno osvojio kad je isprobao njezine naočale!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene