nekad je žario i palio!

Najpoznatiji mister Hrvatske danas živi povučeno, ali zbog posebnog razloga ipak je odlučio stati pred fotografe!

Dino Bubičić - 3 Dino Bubičić - 3 Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Bubičić Dino Bubičić Dino Bubičić i Ivica Skoko Dino Bubičić i Ivica Skoko Dino Bubičić - 6 Dino Bubičić - 7 Dino Bubičić - 8 Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 Dino Bubičić - 1 +17 Dino Bubičić - 2 Galerija

Dino Bubičić nekada je palio i žario domaćom scenom, a posljednjih nekoliko godina vrlo ga rijetko možemo vidjeti u javnosti.

Bivši Mister Hrvatske i maneken Dino Bubičić nakon nekoliko godina slave odlučio se povući iz svijeta javnosti, a sada ga tu i tamo možemo vidjeti na nekom modnom eventu. 

Dino se pojavio na 15. Riječkim stepenicama gdje je izazvao pažnju u crnom svečanom izdanju, a njegova sijeda kosa i provokativni pogled dodatno su užarili atmosferu.

Tamnoputi ten i zgodna linija mamili su poglede, a Dino je dokazao kako još uvijek zauzima ljestvicu najzgodnijih muškaraca u Hrvatskoj.

O svojoj sijedoj kosi progovorio je jednom prilikom za naš In Magazin.

"Slušam s vremena na vrijeme da muškarcima, odnosno meni, dobro stoji sijeda, ja je ne skrivam, genetski je tu i godine su napravile svoje, nosim se dobro s time i mislim da čak ima neki pozitivan efekt u svemu tome i da žene dobro gledaju na to, sa smiješkom", kazao je prošle godine.

Dino je jedan od najpoznatijih hrvatskih mistera koji se ovom titulom okitio davne 2008. godine, a nakon toga je ostvario zavidnu manekensku karijeru. Medijske stupce punio je i svojim privatnim životom, posebice nakon što se oženio bivšom misicom Ivanom Paris koju je upoznao u reality showu "Farma".

Vjenčali su se u Puli studenom 2010. i zajedno dobili dvojicu sinova, Noela i Leonida, a razveli su se nakon devet godina braka.

Prije nego što je osvojio titulu mistera, Dino je bio 4 mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima. O tadašnjem životnom periodu pisao je u knjizi "Od dilera do mistera", u kojoj je otkrio i detalje svoje veze s Vlatkom Pokos.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Belma i Mirza Džomba - 2 Belma i Mirza Džomba - 3 Mirza i Belma Džomba Belma Džomba - 1 +10 Belma Džomba - 2 Celebrity Ova prelijepa žena nekad je vladala našim medijskim prostorom, no nakon udaje za našeg proslavljenog rukometaša povukla se iz medija

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vrdoljak - 2 Vanna Vrdoljak - 3 Vanna - 2 Vanna - 1 +28 Vanna - 2 Nekad i sad Ova djevojčica s fotografije danas je jedna od naših najcjenjenijih pjevačica: "Poznata mi je ova klinka..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene