Prisjetio se i zatvorskih dana

Jedan od najpoznatijih hrvatskih mistera iskreno o razvodu i romansi s Vlatkom Pokos: "Naša se veza dogodila u pogrešno vrijeme"

Dino Bubičić Dino Bubičić Neja Markičević/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Bubičić - 7 Dino Bubičić - 8 Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 Dino Bubičić Dino Bubičić - 1 Dino Bubičić - 2 Dino Bubičić - 3 Dino Bubičić - 4 +19 Dino Bubičić - 5 Galerija

Dino Bubičić progovorio je o razvodu od Ivane Paris, vezi s Vlatkom Pokos i boravku u zatvoru.

Bivši Mister Hrvatske i maneken Dino Bubičić (40) prije nekoliko godina povukao se iz javnosti, a sada se vratio na scenu kao model u spotu za novu pjesmu Alke Vuice "Prezidente".

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 1 I danas očarava ljepotom Prepoznajete li našu bivšu voditeljicu i pjevačicu s fotografije? Tada je pjevala u popularnoj grupi, a kasnije je medijske stupce punila ljubavnim životom

O godinama koje je proveo daleko od svjetala reflektora i medija, točnije kao pomorac, progovorio je u intervjuu za Story.hr, a otvorio je i dušu o svojem razvodu od bivše misice Ivane Paris, koju je upoznao u showu "Farma".

Njih dvoje vjenčali su se u Puli u studenom 2010. i zajedno dobili dvojicu sinova, Noela i Leonida, a razveli su se nakon devet godina braka.

"Teško sam se mirio s tim, kao i sa selidbom, odlaskom na brod, neviđanjem djece. Dosta mi je vremena trebalo da to probavim sam sa sobom, ali nakon nekoliko mjeseci smogao sam snage i počeo novi život", ispričao je Dino za Story.

Priznao je da ga je razvod jako pogodio jer je dijete rastavljenih roditelja i ulaskom u brak sam je sebi rekao kako neće dopustiti da isto proživljavaju njegova djeca.

"Ali kada vidiš da nešto ne ide, bolje je pustiti nego forsirati. Barem sam probao i dao sve od sebe. Ne mogu si predbaciti da sam nešto strašno pogrešno napravio", istaknuo je te je otkrio i da je Ivana donijela odluku o razvodu.

Bubičić se nakon razvoda odselio u Kastav blizu Rijeke, gdje mu je, kako je kazao, predivno, a s Ivanom dijeli skrbništvo nad djecom.

"Kada su Leonid i Noel sa mnom, mojoj sreći stvarno nema kraja", istaknuo je.

Dino je prije braka vodio uzbudljiv život. Bio je u zatvoru, osvojio je titulu Mistera Hrvatske, i imao burne ljubavne veze, a ljubio je i Vlatku Pokos. O svemu je progovorio u svojoj knjizi "Od dilera do mistera" i kaže da zbog toga nije požalio, jedino mu je žao što ju je objavio baš u vrijeme svojeg vjenčanja i rođenja djeteta.

"Vlatka je jako dobra žena, dama koju sam cijenio, a cijenim je i danas, ali naša se veza dogodila u pogrešno vrijeme. Osim razlike u godinama, Vlatka je tada tek bila izišla iz vrlo problematičnog odnosa s bivšim mužem", rekao je i dodao kako je bio zaljubljen o Vlatku te o njoj može reći samo sve najbolje.

U intervjuu se prisjetio i svojeg boravka u zatvoru koji je, kako je kazao, bio brutalan.

"Zatvor sam doživio kao veliku životnu školu i odradio sam ga najbolje što sam mogao", zaključio je Dino.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Pilić - 3 Gabriela Pilić - 1 Gabriela Pilić - 4 Gabriela Pilić - 2 +26 Frano Ridjan i Gabriela Pilić Celebrity Zvijezda našeg hit-showa pozirala u toplesu, fotke nije propustio komentirati ni Frano Ridjan: “Puštena mi šefka s lanca”

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela +25 Domenica Žuvela - 3 Celebrity Naša lijepa pjevačica u bazenu pokazala oblikovano tijelo, a obožavateljima je priuštila najbolji mogući pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene