puno se promijenio

Tetovaže i mišićavi torzo danas su mu zaštitni znak, no sjećate li se kako je Luka izgledao na početku karijere?

Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Pogledajte kako je pjevač Luka Nižetić izgledao 2006. godine kada je još bio na početku karijere.

Popularni pjevač Luka Nižetić (37) danas s razlogom slovi za jednog od najzgodnijih Hrvata.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Na Instagramu se često hvali svojim mišićavim tijelom i seksi tetovažama kojima mami uzdahe obožavateljica, ali nije oduvijek izgledao tako.

Luka se na sceni pojavio davne 2005. godine kada je izbacio svoj debitantski album "Premijera" s hitovima poput "Proljeće", "Ponekad poželim" i "Meni trebaš ti" koji su popularni i danas. Ispočetka su ga svi oslovljavali kao mlađeg brata Petre Nižetić koja je do tada već bila dobro poznato televizijsko lice, no nije mu trebalo dugo da se makne iz sjene svoje slavnije sestre.

Nakon što je 2006. godine s Lanom Jurčević snimio duet "Prava ljubav" koji je osvojio vrhove domaćih glazbenih ljestvica svi su saznali tko je Luka, a brzo je postao i rado viđeno lice na svim važnim domaćim eventima. No pamtite li kako je tada izgledao? Sada su isplivale njegove fotke iz tog vremena koje bi vas mogle iznenaditi.

Luka je tada imao samo 23 godine i još nije razvio svoj osebujni modni stil po kojem je danas poznat. Frizuru je od tada mijenjao puno puta, a eksperimentirao je s različitim stilovima s čime još uvijek nije stao. S vremenom se doveo i u top formu, a svoje mišićavo tijelo ukrasio je i brojnim tetovažama kojima danas privlači veliku pažnju, posebice kod nježnijeg spola.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

Sve to donijelo mu je status miljenika žena, a srca obožavateljica osvojio je i svojim kulinarskim vještinama. Luka je bio pobjednik prve sezone showa "Celebrity Masterchef" koji se emitirao 2014. godine na Novoj TV, a svoje gastroputovanje nastavio i u emisiji "Pun pjat". Nakon toga je, uz pjevačku, nastavio i svoju kulinarsku karijeru te je otvorio restoran u Komiži na Visu kojemu se posebno posvetio u godini bez koncerata.

A iako zbog pandemije u 2020. nije nastupao, izbacio je, kako ju je sam opisao, svoju pjesmu karijere "Ka more je život".

"Ja sam ju čekao zapravo 15 godina, ja stvarno ovakvu stvar jako dugo čekam, ali to se nikad ne zna. Ne pišem sam svoje pjesme, pišu neki drugi, nikad ne znaš kako te netko drugi u tom trenutku vidi", ispričao je za In Magazin.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +6 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene