sjećate se nje?

Bivšu voditeljicu rijetko viđamo otkako je nestala s malih ekrana, a svojom pojavom i danas izaziva divljenje

Ivana Šundov (Foto: PR) Ivana Šundov (Foto: PR) PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Šundov (Foto: PR) +0 Ivana Šundov (Foto: PR) Galerija

Ivana Šundov bila je jedno od najljepših i najprepoznatljivijih televizijskih lica, a otkako je nestala s malih ekrana nemamo je često priliku vidjeti.

Bivša televizijska voditeljica Ivana Šundov nekad je bila rado viđeno lice na svim domaćim društvenim događajima, no otkako je nestala s malih ekrana, sve je rjeđe imamo priliku vidjeti u javnosti.

Sada su se pojavile njezine fotografije sa svečane dodjele Hrvatskih modnih Oscara 2006. godine, koju je vodila s Oliverom Mlakarom, a za tu je prigodu obukla elegantnu crnu haljinu u kojoj je istaknula svoju vitku figuru.

Ivana je tijekom dodjele pozirala i s jednom od dobitnica nagrade, Leonardom Lončar, koja je tada još nosila prezime Boban, a bivša žena našeg proslavljenog nogometaša ju je za fotkanje poljubila u obraz.

Šundov se i dalje povremeno pojavljuje na domaćim eventima, a zadnji na kojem je snimljena bila je modna revija ELFS-a 2019. godine. Tada je u maloj crnoj haljini s dubokim dekolteom ukrala sve poglede i potvrdila da ju je i dalje teško zasjeniti.

Ivana je danas majka dviju tinejdžerica, Nike i Zare, s kojima živi u Zagrebu.

Njezine najnovije fotografije pogledajte u galeriji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +1 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Celebrity Naša najpoznatija plus-size manekenka pozirala je za prestižni Vogue, a britanski tabloid posvetio joj je čak 15 stranica!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene