Bome transformacija!

Albina pokazala novu frizuru, je li se stvarno odlučila na tako drastičan potez? "Kako ti samo dobro stoji. Cukarin!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Albina Grčić Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 4 Albina +3 ALBINA I MARIO Ples sa zvijezdama ep 1 Galerija

Albina Grčić objavila je fotografiju na kojoj pozira s kratkom frizurom za što je dobila tisuće lajkova i komplimenata.

Pjevačica Albina Grčić iznenadila je svoje obožavatelje i pratitelje kada je na profilu na Instagramu objavila novu fotografiju i pokazala imdiž s kakvim ju dosad nismo imali prilike vidjeti.

Pogledaj i ovo Asim Ugljen, Nika Jelić Ušao u povijest Asimu je pošlo za rukom nešto što nikome dosad nije: ''Ovo je bila jedna ozbiljna borba!''

23-godišnja Albina pritom nije otkrila je li stvarno odlučila skratiti svoju dugu plavu kosu ili je samo riječ o jako dobroj stiliziranoj frizuri, no svi su se složili da joj odlično pristaje.

"Transformacija", napisala je Albina kratko uz objavljeni selfie pa dobila tisuće komentara i lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Predivna", "Moja Marilyn Monroe", "Wow", "Ajme moja naljepša, uvijek me oduševiš", "Preeedobro", "Lijepo ti stoji", "Frizura kao stvorena za tebe", "Ajme predivna si, kako ti samo dobro stoji. Cukarin", poručili su joj u komentarima.

Ipak, u moru komplimenata našla se i jedna kritika.

"Zašto si se šišala? Tako ti je puno ljepše s dužom kosom, ali ja te i dalje volim" napisala joj je jedna obožavateljica.

S kakvom će se frizurom Albina pojaviti u showu "Ples sa zvijezdama" u kojoj pleše s mentorom Marijem Ožboltom saznat ćemo već ove nedjelje i to u emisiji čija će tema biti "Filmska večer".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene