nova nera!

Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu, a nakon dužeg izbivanja sa scene vratila se u drugačijem izdanju

Nera Stipičević, Petar Cvirin (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Nera Stipičević, Petar Cvirin (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nera Stipičević, Petar Cvirin (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

Nera Stipičević natjecala se u showu "Story Supernova", nakon čega se kratko bavila glazbom pa je postala glumica, a sada je napravila još jedan zaokret u karijeri zbog kojeg je i promijenila ime.

Talentiranu Neru Stipičević javnost je upoznala u showu Nove TV "Story Supernova" 2003. godine koji ju je lansirao među zvijezde.

Prvi hrvatski talent show izazvao je veliko zanimanje publike i za vrijeme prikazivanja obarao rekorde gledanosti, a obožavatelji su kandidate pratili na svakom koraku.

Nera se nakon showa kratko bavila glazbom te je 2004. godine izbacila album s kojeg je najpoznatiji singl "Centar svita", a pjevanje je zatim zamijenila glumom. Magistrirala na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu 2010. godine i od tada je odigrala brojne kazališne predstave, ostvarila je i nekoliko filmskih te televizijskih uloga, a okušala se i u sinkronizaciji.

Zadnjih se godina pritajila od javnosti, a nakon dužeg izbivanja sa scene vratila se pod umjetničkim imenom FreeDA Nera Immortelle pod kojim je krajem prošle godine u Klubu Kazališta Komedija u Zagrebu predstavila autorsko djelo, koncertnu predstavu "Cvit samoće".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FreeDA Nera Immortelle (@freeda_nera_immortelle)

Na svojem je Instagramu najavila i kako se od 21. siječnja 2022. na svim svjetskim online podcast platformama počinje emitirati podcast "La Fleur de la Solitude" u kojem će kroz 12 epizoda pokušati ohrabriti druge da započnu svoje putovanje od samoće do autentičnosti.

Kako je Nera izgledala na početku karijere i koliko se s godinama promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević - 4 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) +5 Renata Lovrinčević (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica obara s nogu i 22 godine nakon osvajanja krune, od pogleda na njezin dekolte mnogima je poskočilo srce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene