Kako vrijeme leti!

Sjećate se ovog preslatkog klinca? Nekoć je bio najzaposleniji dječak, a danas je zgodni 35-godišnjak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danny DeVito, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis samo su neke od zvijezda s kojima je radio Miko Hughes, nekoć najzaposleniji dječak u Hollywoodu.

Američki glumac Miko Hughes bio je velika dječja zvijezda, a svoju karijeru započeo je kada je bio star tek 22 mjeseca. Nekoliko mjeseci nakon što se pojavio u jednoj reklami, dobio je i prvu ulogu u filmu.

Još kao dijete bio je najmlađa zvijezda Hollywooda s pretrpanim rasporedom. Glumio je s brojnim zvijezdama kao što su Danny DeVito, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis, a pojavio se u filmovima "Policajac iz vrtića", "Pet Sematary" te "Opasna šifra".

Osim u filmovima briljirao je i u serijama, a gostovao je u brojnim uspješnicama kao što su "Puna kuća", "Spasilačka služba", "Beverly Hills 90210" i "Dadilja". Vrhunac karijere doživio je dok još nije bio ni tinejdžer, a nakon stanke od nekoliko godina pojavio se i u hit-seriji "Roswell".

Osim glumom bavio se i glazbom te je sa samo devet godina objavio dva studijska albuma koja je sam napisao. Iako danas pomalo zaboravljen, Miko je 2013. godine pokrenuo vlastitu tvrtku te se počeo baviti režijom. Glumu je ostavio iza sebe, ali nikada nije isključio mogućnost da se vrati pred kamere.

Njegovi obožavatelji oduvijek su govorili kako je Miko jedan od najslađih glumaca u Hollywoodu, a kada je odrastao zbog karizme je prikupio i zavidan broj obožavateljica.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo - 5 Celebrity Grašini roditelji lijepo su prihvatili Hanu i nadaju se skorom iznenađenju: "Petru je ipak 45 godina, kad će ako ne sada"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner Celebrity Sin Ane Rucner i Vlade Kalembera gestom oduševio javnost: "Tata i ja smo ponosni što te imamo takvog dobrog!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene