više ne pjeva

Njegova pjesma "Daj, daj" bila je veliki hit prije 26 godina, a evo koliko se od tada promijenio!

Branimir Mihaljević Branimir Mihaljević Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Branimir Mihaljević Branimir Mihaljević Branimir Mihaljević Branimir Mihaljević Branimir Mihaljević sa suprugom Sandrom Branimir Mihaljević sa suprugom Sandrom Branimir Mihaljević sa suprugom Sandrom Branimir Mihaljević sa suprugom Sandrom Branimir Mihaljević Branimir Mihaljević +7 Branimir Mihaljević sa suprugom Sandrom Galerija

Branimir Mihaljević u 90-ima je gradio pjevačku karijeru, a njegov najveći hit bila je pjesma "Daj, daj".

Hrvatski skladatelj, aranžer i glazbeni producent Branimir Mihaljević (48) autor je stotine pjesama koje su otpjevali neki od najpopularnijih domaćih i regionalnih izvođača, a nekoć je i sam pjevao.

Branimir je u periodu od 1996. do 2002. godine ostvario vlastitu pjevačku karijeru koja je rezultirala s tri samostalna albuma, a njegova najzapaženija pjesma iz tog perioda bila je "Daj, daj", s kojom je 1998. nastupio na Dori i koja je iste godine postala najemitiranija pjesma u radijskom eteru.

Branimir je na Dori kasnije nastavio sudjelovati kao autor, a njegove pjesme nekoliko su puta bile i pobjedničke. Grupa Feminnem 2010. godine pobijedila na Dori s njegovom pjesmom "Lako je sve", Franka je 2018. pobijedila s pjesmom "Crazy", koju također potpisuje Branimir, kao i pjesmu "Tik Tok" s kojom nas je nas je na Eurosongu 2021. predstavljala Albina.

Branimir je za svoj rad osvojio i brojne druge nagrade i priznanja, a skladao je i glazbu za nekoliko igranih filmova, brojne domaće i internacionalne reklamne kampanje, najavne špice te namjenske pjesme za brojne sportske i druge manifestacije.

Suvlasnik je produkcijske i diskografske tvrtke, a u listopadu 2020. godine postao je umjetnički direktor Zagrebačkog festivala.

Branimir inače dolazi iz poznate glazbene obitelji. Njegov djed Branko Mihaljević bio je skladatelj, književnik, novinar i radijski urednik, a otac mu je skladatelj zabavne glazbe i tekstopisac Mario Mihaljević.

Branimir je i u dugogodišnjem braku s redateljicom Sandrom Mihaljević, koja stoji iza brojnih domaćih glazbenih spotova. Par zajedno ima dvojicu sinova, Mateja i Marka, koji su također u glazbenim vodama.

Kako je Branimir Mihaljević izgledao dok je gradio pjevačku karijeru i koliko se od tada promijenio, pogledajte u našoj galeriji.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Fani Kerum s bratom Sašom Horvatom na Nassfeldu, 2016. godina Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina +21 Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Nekad i sad Snježna idila Željka i Fani Kerum: Pridružio im se i njezin brat, zbog kojeg je nastala prava pomutnja!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin, 2006. godina Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin +25 Igor i Antonina Mešin Nekad i sad Rijetka fotografija Igora Mešina sa suprugom, koju vješto skriva od javnosti, a vole se još od mladih dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene