Jeste li zaboravili na nju?

Neponovljiva Karen iz serije "Will i Grace" u braku je s još jednom zvijezdom sitcoma, a evo koliko se promijenila od uloge koja ju je proslavila!

Megan Mullally Megan Mullally Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Mullally Megan Mullally Megan Mullally Megan Mullally i Nick Offerman Megan Mullally i Nick Offerman Megan Mullally Megan Mullally Megan Mullally Megan Mullally i Nick Offerman Megan Mullally +7 Megan Mullally Galerija

Megan Mullally proslavila se kao Karen Walker u seriji "Will i Grace", a evo kako izgleda i čime se bavi danas.

Humoristična serija "Will i Grace" početkom 2000-ih osvojila je srca gledatelja diljem svijeta, uključujući i u Hrvatskoj.

Radnja serije bila je smještena u New Yorku, a vrtjela se oko prijateljstva između odvjetnika homoseksualca Willa Trumana, kojeg je glumio Eric McCormack, i njegove heteroseksualne cimerice, dizajnerice interijera Grace Adler, koju je utjelovila Debra Messing.

Osim naslovnih likova, u seriji se posebno istaknuo i lik Karen Walker, bogatašice izvan dodira sa stvarnosti, koja je bila Graceina asistentica, a nju je utjelovila glumica Megan Mullally.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Mullally (@meganomullally)

Karen gledatelji pamte po njezinim urnebesnim komentarima, ludim reakcijama, ali i po njezinoj omiljenoj kombinaciji alkohola i lijekova.

Iako je njezin lik osmišljen kao potpuno sporedan, Megan je postala jedna od mnogima omiljenih zvijezda popularne serije, a za ulogu Karen je čak osam puta nominirana za nagradu Emmy, koju je dvaput i osvojila, te je dobila i brojna druga priznanja struke.

Megan se tijekom godina ostvarila i brojne epizodne uloge u drugim hit-serijama, poput "Seinfelda", "Frasiera" i "Ubojstvo, napisala je", a čak je konkurirala i u izboru za ulogu Elaine Benes u "Seinfeldu", koju je na kraju ipak dobila Julia Louis-Dreyfus.

I dalje snima serije i filmove te glumi u kazalištu, a jedno je vrijeme imala i svoj talk-show "The Megan Mullally Show".

Što se tiče njezina privatnog života, danas 65-godišnja Megan je već dva desetljeća u sretnom braku s glumcem i komičarem Nickom Offermanom, koji je najpoznatiji po ulozi urnebesnog Rona Swansona u sitcomu "Parkovi i rekreacija".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Mullally (@meganomullally)

Par se upoznao 2000. kad je njemu bilo 29, a njoj 41 godina, no ona je ispočetka mislila da su vršnjaci. Kada je doznala da je Nick od nje mlađi čak 11 godine, ispočetka je bila ljuta, no ubrzo je shvatila da su sroedne duše i godine joj više nisu predstavljale problem.

Karen je nakon završetka snimanja serije "Will i Grace" zbog zdravstvenih problema morala promijeniti prehranu, što se odrazilo i na njezinoj figuri, pa se danas više ne može pohvaliti bujnim oblinama po kojima ih pamtimo.
Kako Karen, odnosno Megan izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

Inače, serija "Will i Grace" izvorno je trajala osam sezona, od 1998. do 2006. godine, a ponovno je pokrenuta u rujnu 2017. godine, a njezina posljednja sezona emitirana je 23. travnja 2020. nakon ukupno 11 sezona.

  1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić +15 Lu Jakelić Celebrity Naša pjevačica zapjevala najveći hit Aleksandre Prijović, poslušajte kako zvuči u njezinoj izvedbi, reakcije sve govore!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +26 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Šuput zbog sina Blooma zamalo pala u nesvijest, evo koji je razlog bio: ''Nisam osjetila tremu za sebe godinama, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene