Razvalila!

Naša pjevačica zapjevala najveći hit Aleksandre Prijović, poslušajte kako zvuči u njezinoj izvedbi, reakcije sve govore!

Lu Jakelić Lu Jakelić Lucija Ocko/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić Lu Jakelić - 1 Lu Jakelić - 4 Lu Jakelić - 3 Lu Jakelić - 2 Lu Jakelić - 1 +9 Lu Jakelić - 1 Galerija

Lu Jakelić objavila je video u kojem pjeva pjesmu Aleksandre Prijović "Devet života".

Čini se da Prijomanija u Hrvatskoj još nije gotova, a sada je zahvatila i našu talentiranu kantautoricu.

Lu Jakelić na svojem je profilu na Instagramu objavila video u kojem pjeva jedan od najvećih hitova Aleksandre Prijović, pjesmu "Devet života", a malo je za reći da je svojom izvedbom oduševila obožavatelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LU☽ singer•songwriter (@lu.jakelic)

"Ovaj glas sam za sebe priča priču. Divno", "Predivnoća. Znaš dotaknuti dušu", "Svaka čast, prelijepo", "To je ono što ja najviše volim kod Lu, to poigravanje s muzikom, učiniti pjesmu svojom, ne može to svatko", "Kakav melem za uši", "Wow, naježila sam se, prekrasno", samo su neki od komplimenata koje je dobila, a pratitelji su u komentarima označavali i Prijovićku, koja se još nije oglasila.

Lu često za društvene mreže snima obrade poznatih pjesama, a reakcije su gotovo uvijek iste kao i ovaj put. Nedavno je snimila i duet s Markom Kutlićem "21 gram", a pjesma je odmah poharala domaće top-liste.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 +27 Neda Ukraden - 6 Zanimljivosti Neda Ukraden pozirala u zagrljaju svima dobro poznatog muškarca: "Našla sam i ja svog djedicu!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Jalšovec Maja Jalšovec Maja Jalšovec Maja Jalšovec +26 Maja Jalšovec, MasterChef - 1 Celebrity Sjećate se nje? U MasterChefu joj je finale izmaklo za dlaku, a sada je dočekala priznanje za svoj trud!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene