hm...

Osvojila je gledatelje prirodnom ljepotom kao simpatična Grace, a poslije toliko godina svi se čude njezinu licu bez bora

Eric McCormack i Debra Messing Eric McCormack i Debra Messing Getty Images 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Eric McCormack i Debra Messing Eric McCormack i Debra Messing Debra Messing (Foto: Getty Images) Debra Messing (Foto: Profimedia) Debra Messing (Foto: Getty Images) Debra Messing (Foto: Getty Images) Debra Messing (Foto: Getty Images) Debra Messing (Foto: Getty Images) Debra Messing (Foto: Getty Images) Debra Messing (Foto: Instagram) +3 Debra Messing (Foto: Instagram) Galerija

Debra Messing iz serije "Will i Grace" već se godinama suočava s prozivkama o estetskim korekcijama na licu, no ona tvrdi da nije ništa radila na sebi.

Glumica Debra Messing (53), koja se proslavila ulogom u humorističnoj seriji "Will i Grace", zadnjih godina svakim svojim pojavljivanjem u javnosti izaziva čuđenje.

Iako uporno poriče estetske zahvate, mnogima je u to teško povjerovati jer njezino lice ne pokazuje nikakve znakove starenja.

Sve oči bile su uprte u njezino lice bez bora i na dodjeli nagrada Tony, koja je za vikend održana u New Yorku. Poglede je plijenila i svojim elegantnim stajlingom, a nosila je dugačku zelenu haljinu bez naramenica, koju je upotpunila dijamantnim naušnicama i ogrlicom, te je samouvjereno pozirala fotografima.

Jedini zahvat koji je Debra priznala je CoolSculpting kojim je prije nekoliko godina zaledila sve masnoće u tijelu, a čak je otkrila i da je odbila predloženu korekciju nosa kako bi dobila ulogu u filmu "A Walk In The Clouds" s Keanuom Reevesom.

"Nisam nikad prije bila na filmu. Snimali smo ljubavnu scenu, no tada je redatelj uzviknuo rez i pitao me kako brzo mogu otići na plastičnu operaciju nosa jer će mu uništiti film", izjavila je u jednom intervjuu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Debra Messing (@therealdebramessing)

S pitanjima o estetskim korekcijama redovito se susreće i na svojem Instagramu jer joj mnogi obožavatelji zbog zaleđena i bezizražajna lica ne vjeruju da nije ništa radila na sebi, no ona tvrdi da mladolik izgled duguje isključivo redovitim tretmanima lica i proizvodima za njegu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene